Öppet idag Butiker 11–17 ICA 08–22 Sabis 07–22 Övriga öppettider

Aktuellt

 • Så tränar du hjärnan – 6 knep

  Att hjärnan mår bra av fysisk aktivitet vet du kanske vid det här laget. Fysisk träning främjar minnet, förbättrar förmågan att lösa problem och minskar stress.

  Läs mer
 • Peppa inför Melodifestivalen – 4 tips

  Årets första deltävling i Melodifestivalen går av stapeln 1:a februari och nu är det dags att börja peppa. Men hur? Här är tre aktiviteter som får dig och dina vänner att tagga till inför vårens deltävlingar och såklart – den stora finalen lördag 7 mars.

  Läs mer
 • Uppdatera stilen med en klädbytardag – 4 tips

  Vintern börjar närma sig sitt slut och vi väntar otåligt på att få plocka fram våra vårigaste plagg. Varför inte anordna en style swap medan du väntar? Ett kul och hållbart sätt att uppdatera garderoben med inspiration från dina vänner. Det är dessutom väldigt enkelt att anordna en klädbytardag – här är några saker att tänka på. 

  Läs mer
 • Månadens Råvara: hummer på tre sätt

  Nyår är över, men inte behöver du sluta äta hummer för det. I Sverige börjar hummersäsongen mot hösten, då du får börja fiska i svenska vatten, och slutar i april, när jaktsäsongen är över. Här är tre sätt att tillaga denna lyxiga läckerbit. Lycka till! Den är god som den är men mer spännande så här: 

  Läs mer
 • Pizza från grunden: pizzabotten på nya sätt

  Pizzan är hetare än någonsin: Enligt en färsk undersökning från Uber Eats var pizzan deras tredje mest eftersökta maträtt, från att inte ens ha kommit med på topp 20-listan året innan. Nu är dessutom nyårsdagen – eller den stora pizzad…

  Läs mer

Årets bokrea!

Tisdag 25 februari startar årets bokrea på Akademibokhandeln. Den dagen öppnar de redan kl 07.00. Välkommen!