Öppet idag: Butiker 10–19 ICA 7–22 Sabis 7–22

Artiklar från Fältöversten

 • Månadens råvara: kräftor – tre goda tillbehör

  Traditioner är till för att brytas – eller kompletteras. Så om du ska ha kräftskiva kan du med all rätt testa ett av de här tre spännande alternativen till den klassiska Västerbottenpajen. Ingredienserna hittar du hos Sabis eller ICA. Lycka till och smaklig skiva!

  Läs mer
 • Somriga såser

  Tre somriga såser dina gäster inte vet att de älskar än

  Bearnaise, tzatziki och aioli i all ära. Men kanske vill du testa något nytt? Kanske vill du vara den där intressanta och nytänkande personen som drar fram en chimichurri ur kylen? Här är tre tips på spännande såser som dina middagsgäster inte vet att de älskar ännu.

  Läs mer
 • Bästa knepen mot myggen

  Många gillar att vara ute i naturen men få gillar gillar mygg. Men vare sig du ska ut och vandra i fjällen, ta det lugnt vid en strand eller fika i trädgården så finns det några saker du kan göra för att slippa dessa fräcka blodsugare. Här är 10 tips för att hindra och lindra sommarens myggbett.

  Läs mer
 • Överlev din pollenallergi – 11 smarta knep

  Det enda som är tristare än att höra en pollenallergiker prata om pollen, är att vara pollenallergiker och drabbas av pollen. Är du också allergisk? Här är 11 tips från Petra Fält på Apoteket Falken i Fältöversten som gör att du överlever.

  Läs mer
 • Sju grilltips inför sommarens fester

  Visste du att 90% av svenskarna äger en eller flera grillar? Inte så konstigt med tanke på hur gott det är. Men hur får du egentligen till ett bra resultat? Här får du sju tips som förvandlar din grillning till kvarterets bästa.

  Läs mer

Mer av Fältöversten