Öppettider Butiker 11–17 ICA 08–22 Sabis 07–22 Visa

Aktuellt

  • Vår guide till Svampen

    Hösten är här och det är lätt att man fastnar inomhus och myser. Kanske har tanken slagit dig att bege dig ut i skogen för att en gång för alla hitta dom där delikatesserna som alla pratar om.

    Läs mer
  • Hemleverans: så beställer du maten från våra restauranger

    Vare sig du vill stötta din lokala favoritrestaurang, eller bara är sugen på något riktigt gott från kockarna i Fältöversten, kan det vara skönt att kunna beställa maten och äta den på hemmaplan. För att underlätta för dig har vi samlat den mat i Fältöversten som går att få levererad hem till dörren. Vi har även markerat vilka caféer och restauranger som erbjuder take away. Smaklig måltid!

    Läs mer

Med anledning av coronaviruset

Just nu befinner vi oss alla i en ny situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa situationen nära. Vi är extra noga med städningen och uppskattar att alla hjälps åt att hålla avstånd vid besök i Fältöversten. Besök oss gärna ensam om du har möjlighet. 

På ett flertal platser kan du som besökare desinficera händerna. Du hittar dessa stationer i anslutning till våra entréer. 

1 september återgår Fältöversten till att ha ordinarie öppettider. Du hittar dom här.

Ring in din beställning till Apoteket Falken!

Nu kan du ringa till Apoteket på 0771450450 och be om att kopplas till Apoteket Falken i Stockholm. Du beställer via telefon och upphämtning sker via Apotekets dörr på Vallhallavägen. Kom ihåg att legitimation skall visas vid upphämtning. Gäller både receptbelagda varor och receptfritt.
Tjänsten erbjuds på vardagar mellan 10-17.