Öppet idag: Butiker 11–17 ICA 08–22 Sabis 07–22

Aktuellt

 • Pluggpyssla med Fältan kids

  Vi startar terminen med en mysig pysselstund i klockans tecken. Kom och gör ditt eget armbandsur, var med och klura på tidsgåtor eller hälsa på Bamse – världens starkaste björn – inne hos Klockmaster.

  När
  Var
  Eventtorget vid Klang Market

  Spara i kalendern

  Läs mer
 • Så hanterar du din avundsjuka

  Du har nog varit med om det förr. Du – som alltid varit din människas favoritplanta, där i vått och torrt hela vintern – får plötsligt konkurrens av fylliga jordgubbar, väldoftande syréner och krispig dill. Men låt inte svartsjukan gro. Dessa kortlivade romanser slutar nämligen alltid i komposten. Här är tipsen du behöver för att hantera ditt inre hat mot sommarens trendplantor. Obs! Är du människa? Då kan du sluta läsa nu för den här artikeln riktar sig till krukväxter.

  Läs mer
 • Faror i sommar: så undviker du dem

  Låt dig inte luras av den uppsluppna känslan som sommarens varma vindar för med sig. Sol, värme och balkonghäng ökar nämligen risken för attacker från din omgivning. Men ingen panik – vi har knepen du behöver för att överleva. Obs! Är du människa? Då kan du sluta läsa nu för den här artikeln riktar sig till krukväxter.

  Läs mer
 • Kost och träning: så mår du bättre i sommar

  Semestern är ett utmärkt tillfälle att vila upp sig och bara njuta av att göra ingenting. Men för att behålla spänstigheten och må bra även till hösten finns det några enkla knep du kan göra mellan slappvarven i solen. Obs! Är du människa? Då kan du sluta läsa nu för den här artikeln riktar sig till krukväxter.

  Läs mer
 • Så hanterar du dina sociala medier

  Det är svårt att scrolla igenom Instagram, Snappchat eller bloggar utan att mötas av prunkande krukväxter. Har du också funderat på att visa upp dig i sociala medier? Här är några tips på vägen för dig som drömmer om att bli nästa stora influencer-blomma.

  Läs mer
 • Dejtingtips: så attraherar du bina

  Sommar, sol, blommor och bin. Målet är såklart att få pollinera sig med bästa tänkbara kandidat – men hur lockar man egentligen till sig en riktigt bra insekt? Här är tipsen du behöver för att förbättra dina odds och hitta rätt i dejtingdjungeln.

  Läs mer

KICKS och Smashbox i Fältöversten

Torsdag 29 augusti mellan kl 10-18 har du chans att få träffa Smashbox professionella makeup-artister utanför KICKS i Fältöversten. Passa på att boka din gratis makeup konsultation redan idag för att säkra din plats.

Vid köp av två valfria produkter från Smashbox erhålles en fin gåva.

Välkommen att boka din tid på 010-1881672.

*OBS!* Begränsat antal platser! Var vänlig och kom 5 min innan bokad tid, vid försening måste vi dessvärre ge tiden till någon annan.

Nyöppnat - Vissani Pasta


Vissani Pasta serverar en bredd av rätter från Marche-regionen i Italien, med handgjord pasta (på mjöl från Italien och ägg från Gotland) och lokala råvaror i centrum.
 
För den som hellre lagar mat hemma kommer det även att gå att köpa med färsk pasta och italienska delikatesser härifrån, dessutom kommer de att lära ut pastatillverkning.

Välkommen in till familjen Vissani! Ingång från Valhallavägen. 

Öppet 10-20 alla dagar.