Öppettider Butiker 10–20 ICA 07–22 Sabis 07–22 Visa

Aktuellt

  • Planera ditt besök

    För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Fältöversten redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Fältöversten. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig.

    Läs mer
  • Vår guide till Svampen

    Hösten är här och det är lätt att man fastnar inomhus och myser. Kanske har tanken slagit dig att bege dig ut i skogen för att en gång för alla hitta dom där delikatesserna som alla pratar om.

    Läs mer

Med anledning av coronaviruset

Just nu befinner vi oss alla i en ny situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa situationen nära. Vi är extra noga med städningen och uppskattar att alla hjälps åt att hålla avstånd vid besök i Fältöversten. Besök oss gärna ensam om du har möjlighet. För hjälp att planera ditt besök här.

På ett flertal platser kan du som besökare desinficera händerna. Du hittar dessa stationer i anslutning till våra entréer. 

1 september återgår Fältöversten till att ha ordinarie öppettider. Du hittar dom här.

Ring in din beställning till Apoteket Falken!

Nu kan du ringa till Apoteket på 0771450450 och be om att kopplas till Apoteket Falken i Stockholm. Du beställer via telefon och upphämtning sker via Apotekets dörr på Vallhallavägen. Kom ihåg att legitimation skall visas vid upphämtning. Gäller både receptbelagda varor och receptfritt.
Tjänsten erbjuds på vardagar mellan 10-17.