Aktuellt

  • Planera ditt besök

    För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Fältöversten redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Fältöversten. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig. Besök oss gärna ensam.

    Läs mer
  • Den perfekta midsommarkransen

    Snart är det midsommar och Instagram fylls med jordgubbstårta, krispiga skjortor och blommor i håret. Men hur får man egentligen till en prunkande krans? Här är floristen och SM-vinnaren i blomsterbinderi Sofie Danielsson Söhr’s guide till den perfekta kransen i midsommar.

    Läs mer

Med anledning av coronaviruset

Just nu befinner vi oss alla i en situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa situationen nära. Vi är extra noga med städning och uppskattar att alla hjälps åt att hålla avstånd vid besök i Fältöversten. För hjälp att planera ditt besök, se här. Vi mäter besöksantal i realtid och kan vid trängsel komma att uppmana dig i entrén att återkomma vid ett senare tillfälle. 

På ett flertal platser kan du som besökare desinficera händerna. Du hittar dessa stationer i anslutning till våra entréer. Vi uppmanar också besökare att använda munskydd i de fall trängsel kan uppstå och distansering är svårare att hålla. Munskydd finns att hämta i vår concierge.