Öppet idag: Butiker 10–19 ICA 7–22 Sabis 7–22

Artiklar

 • Välkommen till vår fluffigaste meet & greet någonsin!

  Kom hit, säg hej eller tassa på att en bild när den fluffiga hundpiloten Skye från Paw Patrol gästar Fältan Kids – klubben för alla små karlaplanare. Vi träffas som vanligt utanför Klang i Fältöversten på Karlaplan och du kan hälsa på…

  När
  Var
  Eventtorget - utanför Klang Market

  Spara i kalendern

  Läs mer
 • Förläng livet på favorittröjan – 8 tips från klädexperten

  Det som börjar med en nyförälskelse i butiken slutar alldeles för ofta med noppor, hål eller orubbliga fläckar. Så hur håller man favoritkläderna fräscha längre? Vi frågade Alva Galindo Linnér på Brothers i Fältöversten om sina bästa knep för att förlänga livet på älsklingsplagget.

  Läs mer
 • Månadens råvara: gulbeta

  Vad skulle du säga om jag sa att du kunde få smaken av rödbetan och samtidigt slippa de röda fläckarna? Kanske skulle du säga att vi förmodligen pratar om dess släkting gulbetan och då har du helt rätt. Den är nämligen månadens råvara och den är här för att ta över tronen från sin högröda släkting.

  Läs mer
 • Tassvård – så slipper din älskling snötovor i pälsen

  När kylan och vätan kommer är vi människor snabba med att pälsa på oss. Särskilt om fossingarna som ska trampa runt i kallt, snö och salt. Lika lätt är det inte för våra pälsklädda vänner i koppel. Hundar stora som små har visserligen trampdynor men när kylan kommer är det trots allt upp till oss att se till att även tassarna hålls rena, varma och friska. Här kommer därför några enkla tips för hur du tar hand om din bästa väns tassar i vinter.

  Läs mer

Mer av Fältöversten