Öppet idag: Butiker 10–19 ICA 7–22 Sabis 7–22

Avnjut en trehundrarätters.

Artiklar

 • Karlaplansblandning – världens karlaplanigaste te

  Att Södermalm har sin Söderblandning är knappast någon nyhet. Men har du smakat en kopp à la Karlaplan? Ett rökigt te med toner av citrus och bergamott. Karlaplansblandning är framtaget av Fältöversten i samarbete med matprofilen Sigri…

  Läs mer
 • Busiga karlaplanare, se hit

  Hurra! Äntligen kommer Dora utforskaren till Fältan Kids – kvarterets skojsigaste lördagsklubb. Varmt välkommen att hälsa på barnfavoriten Dora. En nyfiken äventyrare som älskar barn i allmänhet och busfrön i synnerhet.

  När
  Var
  Eventtorget utanför Klang Market

  Spara i kalendern

  Läs mer
 • Förbered dina växter inför vintern

  Vintern närmar sig och växternas vintervila med den. Men vad är egentligen viktigt att tänka på inför dvalan? Här kommer några tips från trädgårdsmästare Sanna Jonsson på hur du bäst vinterpreppar dina blommor.

  Läs mer
 • Månadens råvara: kål – tre oväntade smakkombinationer

  Trots att vi ätit kål sedan Vikingatiden verkar vi inte tröttnat. Tvärtom. Men vare sig kålens uppsving beror på kimchi, pizzasallad eller den revolutionerande innovationen grönkålschipset kan det vara kul att variera sig. Så varsågod: här har du tre oväntat utmärkta ingredienser att matcha höstens favoritväxt med. Lycka till i köket.

  Läs mer
 • Sex tips för godare kanelbullar

  Fjärde oktober är en viktig högtid. Kanske har du redan ett favoritrecept som vandrat i generationer, eller så hittar du ett nytt dagen till ära. I vilket fall kommer här sex knep för att få dina kanelbullar lite, lite godare. Och om du hellre äter än bakar, är du varmt välkommen att köpa dina bullar hos oss.

  Läs mer
 • Hur får du huden att hålla längre?

  Hur tar man hand om kroppens största organ? Vi pratade med hudexperten Isabella Waginder från Rituals i Fältöversten. Här ger hon sina allra bästa knep för en hållbar hy.

  Läs mer

Mer av Fältöversten