Nu öppnar Hôtel Flora

Nu öppnar Hôtel Flora

Öppet idag: Butiker 10–19 ICA 7–22 Sabis 7–22

På gång

 • Den perfekta midsommarkransen i fem enkla steg

  Snart är det midsommar och Instagram fylls med jordgubbstårta, krispiga skjortor och blommor i håret. Men hur får man egentligen till en prunkande krans? Här är floristen och SM-vinnaren i blomsterbinderi Sofie Danielsson Söhr’s guide till den perfekta kransen i midsommar.

  Läs mer
 • Fem grenar till femkampen

  Ingen midsommar utan femkamp. Vi har samlat fem favoritgrenar inför midsommarhelgen – men de funkar precis lika bra under sommarkonferensen eller klassavslutningen. Må bäste lag vinna!

  Läs mer
 • Bra att veta om fästingar och vaccin

  Hur länge räcker en TBE-vaccinering? Och var är det störst risk att smittas? Årets minivampyrer är här och antalet fall av TBE ökar. Men frukta intet. Vi går igenom hur du skyddar dig mot säsongens – och resten av livets – alla fästingar.

  Läs mer
 • Sveriges första kurort för krukväxter

  Snart åker många stockholmare iväg på semester och ett vanligt huvudbry inför resan är vem som ska ta hand om ens krukväxter under tiden. Men om du bor på Karlaplan finns snart en lösning. Fältöversten öppnar nämligen ett hotell för blommor – Hôtel Flora.

  Läs mer
 • Hotellpersonal med gröna fingrar sökes

  I sommar öppnar vi blomsterhotell på Karlaplan – Hôtel Flora i Fältöversten blir Sveriges första kurort för krukväxter. Nu söker vi dig som älskar växter och kan ta hand om alla incheckade plantor när karlaplanarna är på semester.

  Läs mer

Mer av Fältöversten