Öppet idag Butiker 10–20 ICA 07–22 Sabis 07–22 Övriga öppettider

Aktuellt

 • Nu får du kostnadsfri hemleverans på produkter från Fältöversten

  Saknar du något hemma? Nu kan du beställa kostnadsfri hemleverans på produkter från Fältöversten. Ring Beställtöversten så plockar vi ihop dina favoritvaror och levererar dem ända fram till dörren samma dag om du beställer innan kl 16. Varmt välkommen att ringa – vi ser fram emot att höra din röst! 

  Läs mer
 • Preventivmedel för män: vad finns och vad är på gång?

  P-pillret godkändes i Sverige år 1964 och anses vara en av de viktigaste innovationerna för kvinnors jämställdhet. Men p-piller för män tycks lysa med sin frånvaro ­– eller hur ligger det egentligen till? Nyligen släppte Socialstyrelsen statistik som visade att antalet män som steriliserar sig ligger rekordhögt i jämförelse med tidigare år. Samtidigt ökar kondomanvändandet enligt fjolårets undersökning från RFSU. Medan vi väntar på nya preventivmedel frågade vi Louise Liljegren, barnmorska verksam på Karlaplan, vilka metoder som finns för killar som vill undvika graviditet. Vi går också igenom för- och nackdelar samt spånar lite om framtiden. Trevlig läsning och glöm inte att skydda dig!

  Läs mer
 • Biomys hemma: tips inför filmkvällen

  Samla dina nära och kära och bjud på biokalas. Bunkra in er i soffan och se till att ni har allt ni behöver för att slippa röra er en millimeter de närmsta timmarna. Här är våra bästa tips på en lyckad filmkväll.  

  Läs mer
 • Så tränar du hjärnan – 6 knep

  Att hjärnan mår bra av fysisk aktivitet vet du kanske vid det här laget. Fysisk träning främjar minnet, förbättrar förmågan att lösa problem och minskar stress.

  Läs mer
 • Peppa inför Melodifestivalen – 4 tips

  Årets första deltävling i Melodifestivalen går av stapeln 1:a februari och nu är det dags att börja peppa. Men hur? Här är tre aktiviteter som får dig och dina vänner att tagga till inför vårens deltävlingar och såklart – den stora finalen lördag 7 mars.

  Läs mer

Med anledning av coronaviruset

Just nu befinner vi oss alla i en ny situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa situationen nära. Vi är extra noga med städningen, och håller just nu inga öppna evenemang.

Eftersom Fältöversten är en plats dit människor kommer för att handla livsmedel, medicin och besöka hälso- och sjukvård är det viktigt att vi håller öppet. Under en period kan dock enskilda butiker, restauranger och caféer ha avvikande öppettider. Vill du komma i kontakt med någon av dem hittar du deras kontaktuppgifter här.

Personal shopping hos Newhouse

Ring din butik och boka ett personligt shoppingtillfälle!

Newhouse har öppet för Personal Shopping mellan kl 9-11 på måndagar-fredagar. Du får hela butiken för dig själv och en förmånlig stegrabatt! Läs mer här