Öppettider Butiker 11–17 ICA 08–22 Sabis 07–22 Visa

Aktuellt

 • Vår guide till Svampen

  Hösten är här och det är lätt att man fastnar inomhus och myser. Kanske har tanken slagit dig att bege dig ut i skogen för att en gång för alla hitta dom där delikatesserna som alla pratar om.

  Läs mer
 • Hemleverans: så beställer du maten från våra restauranger

  Vare sig du vill stötta din lokala favoritrestaurang, eller bara är sugen på något riktigt gott från kockarna i Fältöversten, kan det vara skönt att kunna beställa maten och äta den på hemmaplan. För att underlätta för dig har vi samlat den mat i Fältöversten som går att få levererad hem till dörren. Vi har även markerat vilka caféer och restauranger som erbjuder take away. Smaklig måltid!

  Läs mer
 • Nu får du kostnadsfri hemleverans på produkter från Fältöversten

  Saknar du något hemma? Nu kan du beställa kostnadsfri hemleverans på produkter från Fältöversten. Ring Beställtöversten så plockar vi ihop dina favoritvaror och levererar dem ända fram till dörren samma dag om du beställer innan kl 16. Varmt välkommen att ringa – vi ser fram emot att höra din röst! 

  Läs mer
 • Preventivmedel för män: vad finns och vad är på gång?

  P-pillret godkändes i Sverige år 1964 och anses vara en av de viktigaste innovationerna för kvinnors jämställdhet. Men p-piller för män tycks lysa med sin frånvaro ­– eller hur ligger det egentligen till? Nyligen släppte Socialstyrelsen statistik som visade att antalet män som steriliserar sig ligger rekordhögt i jämförelse med tidigare år. Samtidigt ökar kondomanvändandet enligt fjolårets undersökning från RFSU. Medan vi väntar på nya preventivmedel frågade vi Louise Liljegren, barnmorska verksam på Karlaplan, vilka metoder som finns för killar som vill undvika graviditet. Vi går också igenom för- och nackdelar samt spånar lite om framtiden. Trevlig läsning och glöm inte att skydda dig!

  Läs mer

Med anledning av coronaviruset

Just nu befinner vi oss alla i en ny situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa situationen nära. Vi är extra noga med städningen och uppskattar att alla hjälps åt att hålla avstånd vid besök i Fältöversten. Besök oss gärna ensam om du har möjlighet. 

På ett flertal platser kan du som besökare desinficera händerna. Du hittar dessa stationer i anslutning till våra entréer. 

1 september återgår Fältöversten till att ha ordinarie öppettider. Du hittar dom här.

Ring in din beställning till Apoteket Falken!

Nu kan du ringa till Apoteket på 0771450450 och be om att kopplas till Apoteket Falken i Stockholm. Du beställer via telefon och upphämtning sker via Apotekets dörr på Vallhallavägen. Kom ihåg att legitimation skall visas vid upphämtning. Gäller både receptbelagda varor och receptfritt.
Tjänsten erbjuds på vardagar mellan 10-17.