Öppettider Butiker 10–20 ICA 07–22 Sabis 07–22 Visa

Aktuellt

 • Trygga barnen

  Tisdag 29 november och lördag 3 december mellan klockan 11 och 16 finns Trygga barnen på plats i Fältöversten!

  Läs mer
 • Normal öppnar 11 augusti!

  Vi är så glada att välkomna Normal i Fältöversten. Den nya butiken öppnar nu på torsdag den 11 augusti.  Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror.

  Läs mer
 • Välkommen på grannfest!

  Nu bjuder Fältöversten in till grannfest! Den 21 maj mellan klockan 12 och 16 blir det bland annat livemusik, mat och dryck och roliga aktiviteter för hela familjen. Dessutom gör Fältan Kids äntligen comeback! Restaurangerna bjuder på…

  Läs mer
 • Lagerhaus öppnar upp i ny lokal!

  Nu på fredag den 22:a april öppnar Lagerhaus upp i ny, fin och större lokal i Fältöversten. Du hittar dit närmast via entrén från Karlaplan. Lagerhaus är varumärket som designar prisvärda hem- och festdetaljer med hög trendkänsla. Med…

  Läs mer
 • Välkommen till en ny butiksupplevelse

  Utforska ett helt nytt butikskoncept, med hjärtat i innovativ teknik och förstklassig service. Här kan du prova kläder i interaktiva provrum, checka ut var du vill i butiken med mobila kassor och ta del av spännande event varje månad. 

  Läs mer
 • Fältöversten på förstaplats

  Fältöversten hamnar på förstaplats i kategorin "Årets distriktscentrum" när stockholmarna tycker till om sina favoritvarhus och köpcentrum. Det visar en ny undersökning från Evimetrix.

  Läs mer
 • Nail Democracy

  Nu har Nail Democracy öppnat en ny salong hos oss i Fältöversten. Deras kunniga terapeuter är redo att hjälpa dig med allt du behöver för både händer och fötter.

  Läs mer
 • Il Marchese öppnar i Fältöversten

  Nu har äntligen Il Marchese flyttat in i Fältöversten. Här njuter du av det bästa från Italien med egentillverkad färsk pasta, krispig pizza från vår heta pizzaungn samt andra goda specialiteter.

  Läs mer