Sök inom

Sökresultat

 1. Gör matlagningen till mindfulness – tre tips på vardagsmeditation i köket Aktuellt

  I en stressad vardag kan matlagningen ibland kännas mer som ett hetsigt måste än en avkopplande stund. Här är tre knep som hjälper dig att ta vara på egentiden och låter dig förvandla kvällens rutin till en givande ritual.

 2. Tips från hälsokost-experten: så får du mer energi Aktuellt

  Imorgon (20 mars) går solen ner efter klockan 18 för första gången i år. För många av oss ger säsongens allt längre dagar ännu mer energi. Men efter en lång vinter med otroligt lite dagsljus kan vårenergin ändå behöva en liten knuff. Vi fick chans att fråga Caroline Berling, hälsokost-expert hos Life i Fältöversten, om sina bästa tips för att maxa energin och få en peppigare vår.

 3. Så fixar du svallet 2019 – frisörens bästa knep Aktuellt

  Ny vår, nytt hår. Vill du byta stil eller spela säkert? Vi har frågat Cecilia på Headspot i Fältöversten om vad hon tycker samt låtit henne berätta vilka svall som är hetast 2019.

 4. Kvinnodagen-special: så startar du ditt eget drömföretag och tar över världen Aktuellt

  Bakom varje framgångsrik man står tusentals kvinnor utan samma möjligheter att nå samma framgång. Exempelvis är inte ens en av fem vd:ar kvinnor*. Dagen till ära vill vi lyfta två grymma kvinnor som samlat ork och mod att starta business och nå entreprenöriell framgång. Här delar de med sig av sina viktigaste tips till dig som vill gå emot statistiken och bli din egen boss.

 5. Få till den perfekta semlan med Thelins Aktuellt

  Köttsöndagen och fläskmåndagen är nu till ända och vi gör oss därmed redo för den tredje uppladdningen inför den 40 dagar långa fastan: Fettisdagen är här! Oavsett om du planerar att fullfölja fastan eller inte så är du varmt välkommen att trycka i dig semlor med oss på Fältöversten idag. Men hur får man egentligen till den perfekta semlan? Vi frågade expertisen på Thelins – här är svaren direkt från bagaren.

 6. Månadens råvara: savoykål Aktuellt

  Är du trött på den glansiga hårt packade vitkålen? Kanske less på att kasta ännu en rödkåls-nersölad tröja i tvätten? Tappat bort ytterligare ett parti brysselkål på grund av dess storlek? Oroa dig inte, vi har kålen för dig. Den majestätiska savoykålen är inte bara otroligt vackert blommande och i rätt storlek, den är även otroligt smakrik. Här kommer våra bästa tips för hur du får ner den i din mage på bästa sätt.

 7. Fuktbomba huden: Så tar du hyn till nästa nivå Aktuellt

  Fukt, fukt, fukt. Hudens bästa vän. Men hur tar du din törstiga hy till nästa fuktnivå? Här tipsar hudvårdsexperten Leyla Marhi Lodin från Kicks Fältöversten om superknepet för dig som älskar sheet masks men vill prova något nytt.

 8. Lilla glas-skolan: vilket glas till vilken dryck Aktuellt

  Vid tre års ålder har de flesta av oss övergett nappflaskan och gått över till att dricka ur glas men utvecklingen slutar inte där. För dig som vill få bättre koll på vad just dina glas är bra till och vilka förstärkningar som behövs i skåpet kommer här en grundkurs med Cervera i vilka glas som förhöjer upplevelsen av olika drycker.

 9. Checklistan inför skidsemestern – detta får du inte glömma Aktuellt

  Har du någon gång åkt förbi Sveg och plötsligt börjat fundera över om ni verkligen fick med er alla skidglasögon? Kanske har du – för tredje året i rad – stått i snabbköpet med fyra tandborstar på rullbandet? Var bara lugn. I år har vi…

 10. Förläng livet på favorittröjan – 8 tips från klädexperten Aktuellt

  Det som börjar med en nyförälskelse i butiken slutar alldeles för ofta med noppor, illaluktande jeans eller flygande skjortknappar. Så hur håller man favoritkläderna fräscha längre? Vi frågade Alva Galindo Linnér på Brothers i Fältöversten om sina bästa knep för att förlänga livet på älsklingsplagget.

 11. Dejta dig själv på alla hjärtans dag – sju tips för en lyckad solokväll Aktuellt

  Vettiga tankar, garanterat kul sällskap och noll risk för stela tystnader. Har du inte dejtat dig själv än är det sannerligen på tiden. Och vilken dag passar bättre att börja än på alla hjärtans dag? Här är tipsen du behöver för att maxa kvällen med världens bästa person: dig själv.

 12. Månadens råvara: gulbeta Aktuellt

  Vad skulle du säga om jag sa att du kunde få smaken av rödbetan och samtidigt slippa de röda fläckarna? Kanske skulle du säga att vi förmodligen pratar om dess släkting gulbetan och då har du helt rätt. Den är nämligen månadens råvara och den är här för att ta över tronen från sin högröda släkting.

 13. Tassvård – så slipper din älskling snötovor i pälsen Aktuellt

  När kylan och vätan kommer är vi människor snabba med att pälsa på oss. Särskilt om fossingarna som ska trampa runt i kallt, snö och salt. Lika lätt är det inte för våra pälsklädda vänner i koppel. Hundar stora som små har visserligen trampdynor men när kylan kommer är det trots allt upp till oss att se till att även tassarna hålls rena, varma och friska. Här kommer därför några enkla tips för hur du tar hand om din bästa väns tassar i vinter.

 14. Här är mattrenderna att hålla koll på 2019 Aktuellt

  2018 är över och vi sammanfattar ett år fyllt av nya köksinfluenser. En av de största trenderna på menyn är inte helt otippat klimatfrågan: intresset för vad vi stoppar i oss ur ett hållbarhetsperspektiv har kanske aldrig varit såhär utbrett. Här är tre mattrender som kommer ta över 2019.

 15. Ögonbrynstrenden 2019 – så gör du brynen till vingar Aktuellt

  Tjocka, korta, smala, långa, vildvuxna, rakade, sotade eller pyntade med strass? Att intresset för ansiktets vingar boomat de senaste åren är det säkerligen ingen som missat. Men hur bär vi brynen år 2019? Vi har pratat med Tilda Nordh, grundare av ögonbrynsmeckat Rapide brow & lash bar. Här ger hon sina färskaste trendspaningar och bästa stylingtips till alla brynälskare där ute.

 16. Så tar du hand om växterna i vintermörkret – tre tips Aktuellt

  När julen är över, amaryllisen börjar falna och solen lyser med sin frånvaro kan det vara svårt att hitta inspiration till krukorna i hemmet. Kliar det i dina gröna fingrar? Alla som älskar växter vet att mörka vintern vanligtvis är en månad av väntan. Men det finns faktiskt mysiga saker du kan göra för dina blommor även i mörkret. Trädgårdsmästare Sanna Jonsson har knepen för hur du på bästa sätt härdar ut vintern och lägger grunden för en blomstrande vår.

 17. Så överlever du förkylningsvintern – här är expertens bästa tips Aktuellt

  Det börjar med en snörvling på tunnelbanan och slutar med näsdukshav och sängliggande. Men ta det lugnt. Här bjuder Hedvig från Apotek Hjärtat i Fältöversten på sina bästa tips mot vinterns obligatoriska förkylning.

 18. Tre smarta knep för din bil Aktuellt

  Har du bil? Titta hit. Har du dessutom vardagsbekymmer såsom is på rutan som vägrar ge med sig eller stök i baksätet hos barnen? Skärp blicken ytterligare. Här är knepen som hjälper dig i kampen mot bilens vardagsproblem.

 19. Reflextips: så syns du med stil Aktuellt

  Reflexer kan synas på upp till 125 meters håll. Det går att jämföra med en svartklädd människa som syns först på 20 meters avstånd. Vikten av att synas i vintermörkret är knappast raketforskning – en reflex kan helt krasst vara skillna…

 20. Tre måsten i köket 2019 Aktuellt

  Är ditt nyårslöfte att laga bättre mat? Eller snor andra löften fokus från din tid i köket? Oavsett ambitioner kommer här tre tips på köksredskap som underlättar ditt kommande år vid spisen. Lycka till! Lär dig spela mandolinNär man vä…