Sök inom

Sökresultat

 1. Fältan Kids Aktuellt

  På lördag 24/9 kl 12-16 är dags för Fältan kids! Kom och skapa din egna hösttavla med oss och ta med den hem. Varmt välkomna!

 2. Fältan Kids nu på lördag! Aktuellt

  Kom till Fältan Kids nu på lördag den 27 augusti kl 12-16. Den här gången är det pirattema. Vi pysslar piratpyssel, klär ut oss och tar bilder i en fotomat. Varmt välkomna!

 3. Normal öppnar 11 augusti! Aktuellt

  Vi är så glada att välkomna Normal i Fältöversten. Den nya butiken öppnar nu på torsdag den 11 augusti.  Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror.

 4. Fältan Kids nu på lördag! Aktuellt

  Fira in sommaren med oss på Fältan Kids nu på lördag den 11 juni kl 12-16. Vi skapar magiska ballonger med en ballongkonstnär, sår blommor och pysslar egna blommor i olika material.

 5. Välkommen på grannfest! Aktuellt

  Nu bjuder Fältöversten in till grannfest! Den 21 maj mellan klockan 12 och 16 blir det bland annat livemusik, mat och dryck och roliga aktiviteter för hela familjen. Dessutom gör Fältan Kids äntligen comeback! Restaurangerna bjuder på…

 6. Lagerhaus öppnar upp i ny lokal! Aktuellt

  Nu på fredag den 22:a april öppnar Lagerhaus upp i ny, fin och större lokal i Fältöversten. Du hittar dit närmast via entrén från Karlaplan. Lagerhaus är varumärket som designar prisvärda hem- och festdetaljer med hög trendkänsla. Med…

 7. Välkommen till en ny butiksupplevelse Aktuellt

  Utforska ett helt nytt butikskoncept, med hjärtat i innovativ teknik och förstklassig service. Här kan du prova kläder i interaktiva provrum, checka ut var du vill i butiken med mobila kassor och ta del av spännande event varje månad. 

 8. Fältöversten på förstaplats Aktuellt

  Fältöversten hamnar på förstaplats i kategorin "Årets distriktscentrum" när stockholmarna tycker till om sina favoritvarhus och köpcentrum. Det visar en ny undersökning från Evimetrix.

 9. Nail Democracy Aktuellt

  Nu har Nail Democracy öppnat en ny salong hos oss i Fältöversten. Deras kunniga terapeuter är redo att hjälpa dig med allt du behöver för både händer och fötter.

 10. Il Marchese öppnar i Fältöversten Aktuellt

  Nu har äntligen Il Marchese flyttat in i Fältöversten. Här njuter du av det bästa från Italien med egentillverkad färsk pasta, krispig pizza från vår heta pizzaungn samt andra goda specialiteter.

 11. Espresso house öppnar i lokaler Aktuellt

  Nu har Espresso House öppnat upp i sin nya stora lokal. Här hittar du allt från en klassisk cappuccino till matcha latte, bagels och cheese cakes.

 12. Författarträff med Katarina Widholm Aktuellt

  Den 25:e november kommer författaren Katarina Widholm till Östermalms bibliotek och berättar om sin senaste bok ”Räkna hjärtslag".

 13. Träffa Markiz Tainton Aktuellt

  Den 20:e november kl 12-16 är Markiz Tainton på plats i Fältöversten för att hjälpa dig med tips, trix och inspiration för köket och dukningen.

 14. Träffa Emma och Frida Aktuellt

  Den 13 november kl 12–16 är Emma Unckel och Frida Fahrman på plats och hjälper dig med tips, råd och inspiration inom mode och skönhet. De presenterar sina egna favoriter för garderoben, badrummet och make-up väskan.

 15. Författarträff med Martin Jonols Aktuellt

  Den 11:e november kommer författaren Martin Jonols besöker Östermalms bibliotek och berättar om sin senaste bok ”Stalin på Östermalm"

 16. Lagerhaus är tillbaka Aktuellt

  Nu kan vi äntligen meddela att Lagerhaus slår upp portarna hos oss igen.

 17. Den perfekta midsommarkransen Aktuellt

  Snart är det midsommar och Instagram fylls med jordgubbstårta, krispiga skjortor och blommor i håret. Men hur får man egentligen till en prunkande krans? Här är floristen och SM-vinnaren i blomsterbinderi Sofie Danielsson Söhr’s guide till den perfekta kransen i midsommar.

 18. Apoteket Falken erbjuder telefonbeställning Aktuellt

  Nu kan du ringa in din beställning hos Apoteket Falken, och hämta upp dina varor vid Apotekets dörr på Valhallavägen. För dig som vill handla på apoteket utan att behöva gå in i butiken. 

 19. Tips! Stadsbiblioteket kör hem låneböcker till riskgrupper – helt gratis Aktuellt

  Sitter du hemma och längtar efter något spännande att läsa? Nu kan du som befinner dig i en riskgrupp beställa gratis en bokpåse från Stadsbiblioteket vid Odenplan, inklusive hemleverans.  

 20. Så tar du hand om gjutjärnspannan – tips från proffsen Aktuellt

  En riktigt bra gjutjärnspanna kan överleva i generationer – om du tar hand om den ordentligt. Därför vände vi oss till proffsen på Cervera: hur pysslar man egentligen om sin gjutjärnspanna på bästa sätt? Svaren hittar du nedan.