Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Fältan Kids nu på lördag! Aktuellt

  Fira in sommaren med oss på Fältan Kids nu på lördag den 11 juni kl 12-16. Vi skapar magiska ballonger med en ballongkonstnär, sår blommor och pysslar egna blommor i olika material.

 2. Välkommen på grannfest! Aktuellt

  Nu bjuder Fältöversten in till grannfest! Den 21 maj mellan klockan 12 och 16 blir det bland annat livemusik, mat och dryck och roliga aktiviteter för hela familjen. Dessutom gör Fältan Kids äntligen comeback! Restaurangerna bjuder på…

 3. Lagerhaus öppnar upp i ny lokal! Aktuellt

  Nu på fredag den 22:a april öppnar Lagerhaus upp i ny, fin och större lokal i Fältöversten. Du hittar dit närmast via entrén från Karlaplan. Lagerhaus är varumärket som designar prisvärda hem- och festdetaljer med hög trendkänsla. Med…

 4. Välkommen till en ny butiksupplevelse Aktuellt

  Utforska ett helt nytt butikskoncept, med hjärtat i innovativ teknik och förstklassig service. Här kan du prova kläder i interaktiva provrum, checka ut var du vill i butiken med mobila kassor och ta del av spännande event varje månad. 

 5. Fältöversten på förstaplats Aktuellt

  Fältöversten hamnar på förstaplats i kategorin "Årets distriktscentrum" när stockholmarna tycker till om sina favoritvarhus och köpcentrum. Det visar en ny undersökning från Evimetrix.

 6. Nail Democracy Aktuellt

  Nu har Nail Democracy öppnat en ny salong hos oss i Fältöversten. Deras kunniga terapeuter är redo att hjälpa dig med allt du behöver för både händer och fötter.

 7. Il Marchese öppnar i Fältöversten Aktuellt

  Nu har äntligen Il Marchese flyttat in i Fältöversten. Här njuter du av det bästa från Italien med egentillverkad färsk pasta, krispig pizza från vår heta pizzaungn samt andra goda specialiteter.

 8. Espresso house öppnar i lokaler Aktuellt

  Nu har Espresso House öppnat upp i sin nya stora lokal. Här hittar du allt från en klassisk cappuccino till matcha latte, bagels och cheese cakes.

 9. Författarträff med Katarina Widholm Aktuellt

  Den 25:e november kommer författaren Katarina Widholm till Östermalms bibliotek och berättar om sin senaste bok ”Räkna hjärtslag".

 10. Träffa Markiz Tainton Aktuellt

  Den 20:e november kl 12-16 är Markiz Tainton på plats i Fältöversten för att hjälpa dig med tips, trix och inspiration för köket och dukningen.

 11. Träffa Emma och Frida Aktuellt

  Den 13 november kl 12–16 är Emma Unckel och Frida Fahrman på plats och hjälper dig med tips, råd och inspiration inom mode och skönhet. De presenterar sina egna favoriter för garderoben, badrummet och make-up väskan.

 12. Författarträff med Martin Jonols Aktuellt

  Den 11:e november kommer författaren Martin Jonols besöker Östermalms bibliotek och berättar om sin senaste bok ”Stalin på Östermalm"

 13. Lagerhaus är tillbaka Aktuellt

  Nu kan vi äntligen meddela att Lagerhaus slår upp portarna hos oss igen.

 14. Den perfekta midsommarkransen Aktuellt

  Snart är det midsommar och Instagram fylls med jordgubbstårta, krispiga skjortor och blommor i håret. Men hur får man egentligen till en prunkande krans? Här är floristen och SM-vinnaren i blomsterbinderi Sofie Danielsson Söhr’s guide till den perfekta kransen i midsommar.

 15. Apoteket Falken erbjuder telefonbeställning Aktuellt

  Nu kan du ringa in din beställning hos Apoteket Falken, och hämta upp dina varor vid Apotekets dörr på Valhallavägen. För dig som vill handla på apoteket utan att behöva gå in i butiken. 

 16. Tips! Stadsbiblioteket kör hem låneböcker till riskgrupper – helt gratis Aktuellt

  Sitter du hemma och längtar efter något spännande att läsa? Nu kan du som befinner dig i en riskgrupp beställa gratis en bokpåse från Stadsbiblioteket vid Odenplan, inklusive hemleverans.  

 17. Så tar du hand om gjutjärnspannan – tips från proffsen Aktuellt

  En riktigt bra gjutjärnspanna kan överleva i generationer – om du tar hand om den ordentligt. Därför vände vi oss till proffsen på Cervera: hur pysslar man egentligen om sin gjutjärnspanna på bästa sätt? Svaren hittar du nedan.

 18. Digital påsk – så firar du genom skärmen Aktuellt

  Visst går det att ordna påskmys med nära och kära genom skärmen. Här är några tips för att underlätta er digitala påsk och göra helgen så trevlig som möjligt på avstånd.

 19. Hemleverans: så beställer du maten från våra restauranger Aktuellt

  Vare sig du vill stötta din lokala favoritrestaurang, eller bara är sugen på något riktigt gott från kockarna i Fältöversten, kan det vara skönt att kunna beställa maten och äta den på hemmaplan. För att underlätta för dig har vi samlat den mat i Fältöversten som går att få levererad hem till dörren. Vi har även markerat vilka caféer och restauranger som erbjuder take away. Smaklig måltid!

 20. Personlig shopping hos Newhouse – få butiken helt för dig själv Aktuellt

  Nu får du boka ensamtid hos Newhouse med personlig rådgivning utan kostnad. Du får alltså hela butiken för dig själv! Erbjudandet gäller vardagar kl 9–11. Dessutom bjuder Newhouse på en förmånlig stegrabatt: 

 21. Preventivmedel för män: vad finns och vad är på gång? Aktuellt

  P-pillret godkändes i Sverige år 1964 och anses vara en av de viktigaste innovationerna för kvinnors jämställdhet. Men p-piller för män tycks lysa med sin frånvaro ­– eller hur ligger det egentligen till? Nyligen släppte Socialstyrelsen statistik som visade att antalet män som steriliserar sig ligger rekordhögt i jämförelse med tidigare år. Samtidigt ökar kondomanvändandet enligt fjolårets undersökning från RFSU. Medan vi väntar på nya preventivmedel frågade vi Louise Liljegren, barnmorska verksam på Karlaplan, vilka metoder som finns för killar som vill undvika graviditet. Vi går också igenom för- och nackdelar samt spånar lite om framtiden. Trevlig läsning och glöm inte att skydda dig!

 22. Biomys hemma: tips inför filmkvällen Aktuellt

  Samla dina nära och kära och bjud på biokalas. Bunkra in er i soffan och se till att ni har allt ni behöver för att slippa röra er en millimeter de närmsta timmarna. Här är våra bästa tips på en lyckad filmkväll.  

 23. Så tränar du hjärnan – 6 knep Aktuellt

  Att hjärnan mår bra av fysisk aktivitet vet du kanske vid det här laget. Fysisk träning främjar minnet, förbättrar förmågan att lösa problem och minskar stress.

 24. Peppa inför Melodifestivalen – 4 tips Aktuellt

  Årets första deltävling i Melodifestivalen går av stapeln 1:a februari och nu är det dags att börja peppa. Men hur? Här är tre aktiviteter som får dig och dina vänner att tagga till inför vårens deltävlingar och såklart – den stora finalen lördag 7 mars.

 25. Uppdatera stilen med en klädbytardag – 4 tips Aktuellt

  Vintern börjar närma sig sitt slut och vi väntar otåligt på att få plocka fram våra vårigaste plagg. Varför inte anordna en style swap medan du väntar? Ett kul och hållbart sätt att uppdatera garderoben med inspiration från dina vänner. Det är dessutom väldigt enkelt att anordna en klädbytardag – här är några saker att tänka på. 

 26. Månadens Råvara: hummer på tre sätt Aktuellt

  Nyår är över, men inte behöver du sluta äta hummer för det. I Sverige börjar hummersäsongen mot hösten, då du får börja fiska i svenska vatten, och slutar i april, när jaktsäsongen är över. Här är tre sätt att tillaga denna lyxiga läckerbit. Lycka till! Den är god som den är men mer spännande så här: 

 27. Pizza från grunden: pizzabotten på nya sätt Aktuellt

  Pizzan är hetare än någonsin: Enligt en färsk undersökning från Uber Eats var pizzan deras tredje mest eftersökta maträtt, från att inte ens ha kommit med på topp 20-listan året innan. Nu är dessutom nyårsdagen – eller den stora pizzad…

 28. Tv-serierna du inte får missa från 2019 Aktuellt

  Chernobyl When they see us Vår tid är nu The Act Succession Mindhunter Älska Mig Stranger Things Big Little Lies Unbelievable

 29. Tips: tre roliga julklappslekar Aktuellt

  Tärningsleken Hemlig present Sifferleken

 30. Månadens råvara: fikon på nya sätt Aktuellt

  Fikon <3 choklad Fikon <3 Grilled cheese Fikon <3 marmelad