Sök inom

Sökresultat

 1. Så tar du hand om växterna i vintermörkret – tre tips Aktuellt

  När julen är över, amaryllisen börjar falna och solen lyser med sin frånvaro kan det vara svårt att hitta inspiration till krukorna i hemmet. Kliar det i dina gröna fingrar? Alla som älskar växter vet att mörka vintern vanligtvis är en månad av väntan. Men det finns faktiskt mysiga saker du kan göra för dina blommor även i mörkret. Trädgårdsmästare Sanna Jonsson har knepen för hur du på bästa sätt härdar ut vintern och lägger grunden för en blomstrande vår.

 2. Förbered dina växter inför vintern Aktuellt

  Vintern närmar sig och växternas vintervila med den. Men vad är egentligen viktigt att tänka på inför dvalan? Här kommer några tips från trädgårdsmästare Sanna Jonsson på hur du bäst vinterpreppar dina blommor.

 3. Den perfekta midsommarkransen i fem enkla steg Aktuellt

  Snart är det midsommar och Instagram fylls med jordgubbstårta, krispiga skjortor och blommor i håret. Men hur får man egentligen till en prunkande krans? Här är floristen och SM-vinnaren i blomsterbinderi Sofie Danielsson Söhr’s guide till den perfekta kransen i midsommar.

 4. Hur mycket sol behöver din krukälskling? Aktuellt

  Det soligaste läget är inte alltid det bästa för dina plantor. Faktum är att de allra flesta inomhusväxterna trivs bäst i skugga med vandrande sol. Sanna Jonsson, trädgårdsmästare och blomfantast, går igenom utvalda växter för dig som vill ha gröna fönster i alla dina väderstreck.