Fixa frisyren på Salong Max

Trendiga klippningar och eleganta föningar – Salong Max är en av Fältöverstens mest älskade destinationer.

 

Salong Max är en riktig institution i Fältöversten och många östermalmares val när det kommer till hårvård. Man har framför allt gjort sig kända för sin stora expertis inom färgning och styling. Frisörsalongen har legat i området kring Karlaplan sedan 70-talet och har familjemedlemmar från flera generationer som kommer och klipper sig på salongen. Frisören Sofia Andersson har jobbat här sedan 2008.

 

– Jag trivs väldigt bra på Salong Max tack vare den fina relation jag har med mina kunder, kollegor och chefer. En av anledningarna till att jag stannat här i alla dessa år är också att jag haft stora möjligheter att utvecklas som frisör.  

 

Vem är er typiska kund?
– Det är allt från personer ur den trogna äldre generationen till nyinflyttade barnfamiljer, de som pryder sidorna i Svensk damtidning och bloggkändisar. En salig blandning helt enkelt, vi älskar vår stora kundkrets. Vi har extremt många stamkunder, som kommer in en gång i veckan för tvätt, fön och styling. Alla vet att man får en riktigt bra föning hos oss. Många kommer också in för en bottenfärgning var fjärde vecka. Att man träffar kunderna så pass ofta gör att man får en jättefin kontakt.

 

Ni har även kunder som går lite under radarn?
– Ja, vi har vissa kunder som kommer till oss innan öppning och vi värnar om deras integritet. För oss är kundservice allt, så ett sådant typ av arrangemang går alltid att ordna.

 

Ni är kända för att man alltid kan få en tid snabbt – hur går det ihop med att ni är så populära?
– Vi är många frisörer som jobbar här och har hela tolv stolar. Det ger möjlighet till snabba tider och bra service.

 

Boka tid på Salong Max här.