Sök inom

Sökresultat

 1. Uppdatera stilen med en klädbytardag – 4 tips Aktuellt

  Vintern börjar närma sig sitt slut och vi väntar otåligt på att få plocka fram våra vårigaste plagg. Varför inte anordna en style swap medan du väntar? Ett kul och hållbart sätt att uppdatera garderoben med inspiration från dina vänner. Det är dessutom väldigt enkelt att anordna en klädbytardag – här är några saker att tänka på. 

 2. Så håller du värmen i vinter Aktuellt

  Satsa på rätt material Lager på lager Utomhus kontra inomhus Undvik bar hud med accessoarer Bonustips

 3. Höstens viktigaste trender – fem tips från Säker stil Aktuellt

  Håll stilen i rusket. Här ger Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow från Säker stil sina viktigaste och moderiktigaste höstspaningar. Dessutom två bonustips: vilken jacka är hetast i kylan? Och vilken sko är snyggast i slasket?

 4. Tre trendtips från Säker stil Aktuellt

  Vill du ha inspiration inför kommande outfit-beslut redan nu? Duon bakom Säker stil, Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret, bjuder på tre trender att ha koll på just nu.

 5. Uppdaterade klädkoder för sommarens alla bröllop Aktuellt

  Bröllopssäsongen är här! Vill du också säga ja till snygga kläder och leva lycklig i alla dina garderober? Här är en uppdaterad klädkodsguide till sommarens vigslar.

 6. Shoppingkväll med Säker Stil Aktuellt

  Tack alla ni som tog er till Fältöversten för vår kväll tillsammans med Säker Stil. Böcker signerades, praliner njöts av och många stylingtips delades ut från scen.

 7. H&M Fältöversten stylar om Aktuellt

  Håller stängt för ombyggnation. Den 19 augusti tar H&M i Fältöversten en paus och stänger för en rejäl makeover. I mitten av november är de tillbaka med en nyrenoverad och unik butik. På återseende!

 8. Modeevent i Fältöversten med Frida Fahrman och Niklas Berglind Aktuellt

  Igår fick Karlaplan besök av modeprofilerna Frida Fahrman och Niklas Berglind som guidade Fältöverstens besökare till säsongens modeköp. Klassiker som flats, ljusa jeans med råkant och ett par Wayfarers har alltid en plats i garderoben.