Sök inom

  • Alla
  • Aktuellt (5)
  • Event (0)
  • Utbud (0)

Sökresultat

  1. Månadens råvara: savoykål Aktuellt

    Är du trött på den glansiga hårt packade vitkålen? Kanske less på att kasta ännu en rödkåls-nersölad tröja i tvätten? Tappat bort ytterligare ett parti brysselkål på grund av dess storlek? Oroa dig inte, vi har kålen för dig. Den majestätiska savoykålen är inte bara otroligt vackert blommande och i rätt storlek, den är även otroligt smakrik. Här kommer våra bästa tips för hur du får ner den i din mage på bästa sätt.

  2. Månadens råvara: gulbeta Aktuellt

    Vad skulle du säga om jag sa att du kunde få smaken av rödbetan och samtidigt slippa de röda fläckarna? Kanske skulle du säga att vi förmodligen pratar om dess släkting gulbetan och då har du helt rätt. Den är nämligen månadens råvara och den är här för att ta över tronen från sin högröda släkting.

  3. Månadens råvara: jordärtskocka – tre tips Aktuellt

    Jordärtskockan har beskrivits som kronärtskockans mindre vackra syskon men när det kommer till smak är den svårslagen. Idag är det en trendråvara som inte sällan har en av rollerna i smakkompositioner på stjärnkrogar. Såhär gör du för…

  4. Månadens råvara: butternutpumpa – tre oväntade smakkombinationer Aktuellt

    Medan pumpans kött är trådigt med grova fibrer, upplevs den kompakta butternutpumpan nästan silkeslen tack vare sina fina fibrer. Dess nötiga kött är ännu en sällsynt ingrediens i svenska kök men används med fördel i allt från bröd til…

  5. Månadens råvara: kål – tre oväntade smakkombinationer Aktuellt

    Trots att vi ätit kål sedan Vikingatiden verkar vi inte tröttnat. Tvärtom. Men vare sig kålens uppsving beror på kimchi, pizzasallad eller den revolutionerande innovationen grönkålschipset kan det vara kul att variera sig. Så varsågod: här har du tre oväntat utmärkta ingredienser att matcha höstens favoritväxt med. Lycka till i köket.