Sök inom

Sökresultat

 1. Hemleverans: så beställer du maten från våra restauranger Aktuellt

  Vare sig du vill stötta din lokala favoritrestaurang, eller bara är sugen på något riktigt gott från kockarna i Fältöversten, kan det vara skönt att kunna beställa maten och äta den på hemmaplan. För att underlätta för dig har vi samlat den mat i Fältöversten som går att få levererad hem till dörren. Vi har även markerat vilka caféer och restauranger som erbjuder take away. Smaklig måltid!

 2. Här är mattrenderna att hålla koll på 2019 Aktuellt

  2018 är över och vi sammanfattar ett år fyllt av nya köksinfluenser. En av de största trenderna på menyn är inte helt otippat klimatfrågan: intresset för vad vi stoppar i oss ur ett hållbarhetsperspektiv har kanske aldrig varit såhär utbrett. Här är tre mattrender som kommer ta över 2019.

 3. Världspremiär för Vegan House – intervju med grundare Susanne Wallman Aktuellt

  När entreprenören Susanne Wallman först kläckte idén med en helvegansk snabbmatsrestaurang kändes marknaden inte riktigt redo. Men nu är det dags för Vegan House, ett helt nytt koncept längs Fältöverstens nya krogstråk vid Erik Dahlbergsallén. Här berättar Susanne om den växtbaserade menyn, hur du själv lyckas med veganmaten samt varför hon vill bjuda just karlaplanarna på gröna burgare och vegansk tex mex.

 4. Här är våra fyra nya restauranger – premiär för Karlaplans nya krogstråk Aktuellt

  Grattis alla matfantaster. Nu öppnar snart fyra nya krogkoncept i Fältöversten längs Erik Dahlbergsallén och hörnet till Valhallavägen. Till det nya restaurangstråket kommer även större uteserveringar invigas till våren. Men redan nu är du välkommen förbi. Vare sig du vill slå dig ned och bli serverad eller ta med dig maten hem.

 5. Ny vegansk restaurang öppnar i Fältöversten Aktuellt

  Vegan House öppnar sin första restaurang i Fältöversten. Här serveras vegansk snabbmat med glutenfria alternativ. Bakom satsningen står bl.a. en av grundarna till populära Hawaii Poké.

 6. Alkoholfria cocktails – tips på tre sommarfavoriter Aktuellt

  Vackra, läskande och passar lika bra på balkongen som framför Netflix. Extra kul är det att utbudet av goda alkoholfria drinkar blir både större och trendigare. Vill du ha tips på tre framtida sommarfavoriter? Varsågod.