Sök inom

Sökresultat

 1. Fuktbomba huden: Så tar du hyn till nästa nivå Aktuellt

  Fukt, fukt, fukt. Hudens bästa vän. Men hur tar du din törstiga hy till nästa fuktnivå? Här tipsar hudvårdsexperten Leyla Marhi Lodin från Kicks Fältöversten om superknepet för dig som älskar sheet masks men vill prova något nytt.

 2. Ögonbrynstrenden 2019 – så gör du brynen till vingar Aktuellt

  Tjocka, korta, smala, långa, vildvuxna, rakade, sotade eller pyntade med strass? Att intresset för ansiktets vingar boomat de senaste åren är det säkerligen ingen som missat. Men hur bär vi brynen år 2019? Vi har pratat med Tilda Nordh, grundare av ögonbrynsmeckat Rapide brow & lash bar. Här ger hon sina färskaste trendspaningar och bästa stylingtips till alla brynälskare där ute.

 3. Tips till Movember – så fixar du mustaschen Aktuellt

  November, eller Movember som månaden kommit att kallas, är den tid på året då vi uppmärksammar manliga sjukdomar och framförallt prostatacancer med hjälp av en mer eller mindre prydlig mustasch. För den ovane mustaschbäraren är det doc…

 4. Hitta din hudtyp – kännetecken och tips Aktuellt

  Känslig, torr, fet eller kombinerad? Här berättar Isabella Waginder på Rituals i Fältöversten om hur du identifierar din hud och vad den behöver för att må och stråla som allra bäst. Dessutom avslöjar hon hur huden kan lura dig att tro…

 5. Hur får du huden att hålla längre? Aktuellt

  Hur tar man hand om kroppens största organ? Vi pratade med hudexperten Isabella Waginder från Rituals i Fältöversten. Här ger hon sina allra bästa knep för en hållbar hy.

 6. Så skyddar du huden från solen – hudexpertens bästa knep Aktuellt

  Solen är här och risken att bränna sig med den. Därför frågade vi hudexperten Meryem Kose från Apotek Hjärtat i Fältöversten om de viktigaste sakerna att tänka på inför sommarens alla soltimmar.