Fältöversten på förstaplats

Fältöversten är framröstat till årets "Årets distriktscentrum" av stockholmarna

Fältöversten, Västermalmsgallerian och Ringen Centrum hamnar på första, andra respektive tredje plats i kategorin distriktscentrum när stockholmarna tycker till om sina favoritvaruhus och köpcentrum. Det visar en ny undersökning från Evimetrix.
 
”Att Fältöversten, Västermalmsgallerian och Ringen Centrum är med bland stockholmarnas favoritcentrum tycker vi såklart är jättekul! För oss är våra handelsplatser ett viktigt inslag i skapandet av levande stadsrum där människor vill vara”, säger Henriette Johansson, chef för Stadsrum & Retail på AMF Fastigheter. 
 
Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. Drygt 1 671 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar.
 
”Handelsplatserna är och kommer att fortsätta vara en viktig satsning för oss. Här kommer vi fortsätta att verka för en hållbar och anpassad utveckling av handeln i Stockholm city. Vi ser också att nya typer av koncept, ett varierat utbud av retail och service samt en mix av upplevelser på våra handelsplatser kommer att vara drivande i den utvecklingen”, avslutar Henriette Johansson, chef för Stadsrum & Retail på AMF Fastigheter.
 
Vi vill passa på att tacka alla våra besökare och aktörer med personal för att ni har gjort detta möjligt!

Publicerad: