Biomys hemma: tips inför filmkvällen 

Samla dina nära och kära och bjud på biokalas. Bunkra in er soffan och se till att ni har allt ni behöver för att slippa röra er en millimeter de närmsta timmarna. Här är våra bästa tips på en lyckad filmkväll.  

Filmen 
Vänta inte tills ni har satt er. Välj en film redan dagen innan filmkvällen, så slipper ni scrolla igenom hela filmlistan och landa på ett ljummet val av film. 

Snacksen 
Självklart är det viktigt att ladda upp med favoritdryck och tilltugg, men det viktigaste är att snacksen är nära till hands. Du vill inte behöva pausa mitt under en spännande film för att fylla på, så ta med allt till soffbordet för att undvika trafik framför skärmen. När det gäller snacks så rekommenderar vi succékombon: något salt, något sött och något surt. Då slipper du få beslutsångest och kan fokusera fullt ut på filmen. 

Myset 
Filtar och kuddar i mängder är ett måste. Se även till att du har bekväma kläder på dig och ett par riktigt sköna raggsockor. När det gäller kläder är det viktigt att du inte fryser, för det är lättare att ta av kläder än att du måste pausa för att gå iväg och hämta ett extra plagg under filmens gång. 

-- 

Välkommen in till Fältöversten för chark, pommac, sura nappar och bubbies. 

Publicerad: