5 tips på en grym fars dag present

Den 11 november är det fars dag, en dag för att fira alla grymma pappor där ute. Ofta är det gott sällskap av familjen som brukar stå allra högst upp på önskelistorna men om du promt vill köpa något men inte vet vad hittar du Fältöverstens fem bästa tips här.

  • En slips. En av de allra mest klassiska och vanligaste presenterna på fars dag men inte utan anledning. Alla mår bra av en till slips i garderoben att visa upp på nästa tillställning. Varför inte något skojigt som en julslips att bära i vinter.
  • Teknikprylen. Passar kanske inte alla men väldigt många pappor där ute går runt och trånar efter någon ny, häftig och ofta relativt onödig pryl. Vet du vad han önskar sig? Perfekt. Om inte, fråga din lokala teknikexpert på Fältöversten. De vet garanterat vad som är detta års hajp.
  • Skäggolja. Tycker du att pappan i din närhet har skägg som sticks och luktar ofräscht? Då mår både han och du garanterat bättre av lite mjukgörande och parfymerad skäggolja. Har han inget skägg kan du ge oljan som en hint om vad som skulle kunna göra hans ansikte ännu finare.
  • Klädesplagget. Har han en tröja som börjar bli för sliten eller en byxa som börjar bli för liten. Se detta som chansen att ersätta. Välj ut något snyggt eller sticka något eget, nya kläder mår man alltid bra av.
  • En bortskämning. Pappor älskar att bli bortskämda. Låt fars dag-presenten bli en dag av detta. Laga hans favoriträtt, bjud honom på godsaker och planera en söndag som faller just honom i smaken.

Publicerad: