Fira julen på Karlaplan – här är årets program

Nu är julen kommen och på Fältöversten omfamnar vi den mer än gärna med öppna armar. Vill du fira med oss? Här är tre viktiga datum ifall du älskar Luciatåg, vackra klappar eller besök från Nordpolen. Välkommen till julen på Karlaplan.

Luciatåg
Tid: Torsdag 13 december kl 15.30
Plats: Fältöversten
Njut av vackra stämmor och god stämning när Lucia sprider ljus genom Fältöverstens korridorer. Tåget består traditionsenligt av lokala sångfåglar från Oscarskyrkans ungdomskör och som vanligt är det fritt fram att bjuda med både nära och kära till denna vandrande minikonsert. Välkommen!

Paketinslagning
Tid: 15–24 december (vardagar kl 11–20, helger kl 11–18, julafton kl 10–14)
Plats: Fältöversten (utanför Klang Market)
Saknar du tid, ork eller fingerfärdighet att slå in paketen riktigt snyggt? Dagarna innan jul erbjuder vi inslagning över disk så att du får tid över till annat. Du kan antingen vänta på plats för dina paket att bli klappade eller lämna in dem och få ett sms när dina klappar är klara att hämtas upp igen. För dig som inte känner för att bära hem fynden från årets klappjakt kan du få dina paket hemkörda med Airmee. Pris från 49 kr allt beroende på paketets/paketens storlek.15 december öppnar vår paketdisk och vi har öppet fram till julafton. Vi ses!

Träffa tomten
Tid: 21-22 december kl 15–18
Plats: Fältöversten (utanför ICA)
Tomten välkomnar alla barn – stora som små – som vill säga hej eller ta en bild. Du kan också ta med din önskelista för att säkerställa att just din högsta önskan inte glöms bort. Eller skriv en ny på plats ifall du glömmer den hemma.

Publicerad: