Tre måsten i köket 2019

Är ditt nyårslöfte att laga bättre mat? Eller snor andra löften fokus från din tid i köket? Oavsett ambitioner kommer här tre tips på köksredskap som underlättar ditt kommande år vid spisen. Lycka till!

Lär dig spela mandolin
När man väl testat en mandolin är det svårt att se vad en grönsakskniv skulle vara bra till. Det blir helt enkelt så enkelt och snyggt att den snabbt blir en favorit i kökslådan. Låt dig ackompanjeras av Cervera i Fältöversten där du hittar både mandolin och mycket annat.

Bli med pastamaskin
En god pasta är lika enkelt som det är gott och råvaran har genom åren blivit en favorit för många svenskar. I år är det dags att ta steget och göra pastan själv. Mjöl, ägg och en pastamaskin är allt som behövs men resultatet blir ett otroligt lyft som imponerar på såväl familj som vänner. Du hittar pastamaskinen hos Cervera och resten av smakerna på ICA eller Sabis.

Hamburgerpressen – för att snyggast är godast
Snygg mat få oss ofta att må bättre oavsett om det är via likesen på Instagram eller den nöjda känslan precis innan tuggan. Forma dina burgare med hjälp av en press så håller de ihop och blir sådär overkligt snygga som på bild. Hamburgerpressen på bilden hittar du hos Lagerhaus Fältöversten.

Publicerad: