Välkommen Newbie!

Mjukt, tidlöst och omfamnande.

Idag torsdag 24 augusti öppnar Newbie i Fältöversten. De firar med öppningserbjudande och goodiebags till de första kunderna. Erbjudandet om köp 3 betala för 2 på samtliga plagg gäller till och med söndag 27 augusti.

I Newbie Store hittar du kläder och heminredning som designats med särskild omtanke för de små. Färgskalan är nedtonad och den klassiska designen gör att plaggen är lätta att kombinera. Kollektionen är helt igenom hållbar och all bomull är ekologisk. Här finns det mesta för familjens minsta medlemmar med storlekar från 56 cl upp till 128 cl. Utvalda plagg finns även i 44 cl.

Butikschefen Pernilla är väldigt glad och stolt över enheten på Karlaplan. – "Det är Newbies första etablering i ett stadsdelscentrum och vi ser stor potential i vår butik. Det känns att Newbie är helt rätt för Fältöverstens besökare. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet med kunderna, och service och kundnöjdhet är viktigt. I en mindre butik har vi möjlighet att se alla och få ge kunderna det där lilla extra."

När vi tittar in i butiken så ser vi höstens kollektion i hyllor och på bord. Färgerna går i blått, mossgrönt, petrol, vinrött och rosa och färgerna är mjuka och varma. I mönster är ett återkommande tema djur och natur, grävlingar och ekorrar. 

Närmaste entré är Erik Dahlbergsallén.

Välkommen in!

Publicerad: