Sök inom

Sökresultat

 1. Förläng livet på limpan - tre läckra tips Artikel

  Earth Hour i all ära men miljön behöver vår omtanke året om. För att minska svinnet och spara pengar – men också för att få äta riktigt gott imorgon – tipsar vi här om tre läckra sätt att tillaga helgens torra gamla limpa.

 2. Tre poesiböcker som utvecklar ditt skrivande Artikel

  Världspoesidagen till ära vill vi fira med tre tips på hur du själv kommer igång med din egen poesi. För att du ska våga fatta pennan och förlora dig själv i diktandets kreativa värld. Kanske är det dina verk vi skriver om nästa år?

 3. Fem frukostfröer som är lätta att återanvända Artikel

  Förläng livet på dina grönsaker! Vi tipsar om fem fröer från kökets fruktskål som är lätta att plantera hemma. Från jord till bord till jord igen – perfekt inför sommarens balkonginredning.

 4. Tre heta weekendstäder Artikel

  Dags att boka vårens weekendresa! Vi tipsar om tre städer att fly till när de röda dagarnas tid är här.

 5. Hållbarhett på Karlaplan Artikel

  I vår vill vi inspirera dig och våra andra besökare att konsumera ännu mer medvetet. Vi kommer bland annat att lyfta produkter från Fältöversten som är extra snälla mot miljön. Håll utkik i märkningen ”Hållbarheta favoriter”.

 6. Så kommer du igång med drömprojektet Artikel

  I fjol grundade Malin Högström bolaget Female Founders Club – ett businessnätverk för tjejer med stora drömmar. Sedan starten har Malin intervjuat 25 kvinnor som vågat satsa på sitt eget företag. Här ger hon sina bästa tips för att komma igång med drömprojektet.

 7. Phil’s Burger blir en del av Fältöverstens restaurangstråk Artikel

  Phil’s Burger blir en del av Fältöverstens kommande restaurangstråk längs Erik Dahlbergsallén och Valhallavägen. Restaurangen serverar hamburgare gjorda från grunden, utan tillsatser.

 8. Så parkerar du vinterskorna inför sommaren Artikel

  Vi bad Emma Tysk på Scorett, Fältöversten, om sina absolut bästa tips för att få snörkängorna och skinnbootsen att överleva halvåret i garderoben till nästa vinter.

 9. Fältöversten växer med nytt restaurangstråk - Vissani flyttar in Artikel

  Restaurangen drivs av familjen Vissani som har en 250-årig tradition av pastatillverkning. Familjen är stolt över att få etablera sitt autentiska och anrika hantverk på Fältöversten. Det är en ära att få servera vårt kulturarv som grundar sig på smakrik, hälsosam och färsk mat i hjärtat av trevliga Östermalm, säger Shery Vissani.

 10. Ljust nu bjuder vi på solterapi Artikel

  Under årets mörkaste månader är det lätt att tappa energi. Därför har vi installerat ljusterapi-lampor utanför Klang. Välkommen att slå dig ned och ladda batterierna!