Sök inom

Sökresultat

 1. Inför jobbstarten: fem tips för en stressfri höst Artikel

  När skola, jobb och vardag börjar snurra igen är det lätt att halka med. Men det finns saker du kan göra för att undvika livets stressiga ekorrhjul. Här är fem förebyggande tips mot stress.

 2. Månadens råvara: kräftor – tre goda tillbehör Artikel

  Traditioner är till för att brytas – eller kompletteras. Så om du ska ha kräftskiva kan du med all rätt testa ett av de här tre spännande alternativen till den klassiska Västerbottenpajen. Ingredienserna hittar du hos Sabis eller ICA. Lycka till och smaklig skiva!

 3. Somriga såser
  Tre somriga såser dina gäster inte vet att de älskar än Artikel

  Bearnaise, tzatziki och aioli i all ära. Men kanske vill du testa något nytt? Kanske vill du vara den där intressanta och nytänkande personen som drar fram en chimichurri ur kylen? Här är tre tips på spännande såser som dina middagsgäster inte vet att de älskar ännu.

 4. Bästa knepen mot myggen Artikel

  Många gillar att vara ute i naturen men få gillar gillar mygg. Men vare sig du ska ut och vandra i fjällen, ta det lugnt vid en strand eller fika i trädgården så finns det några saker du kan göra för att slippa dessa fräcka blodsugare. Här är 10 tips för att hindra och lindra sommarens myggbett.

 5. Överlev din pollenallergi – 11 smarta knep Artikel

  Det enda som är tristare än att höra en pollenallergiker prata om pollen, är att vara pollenallergiker och drabbas av pollen. Är du också allergisk? Här är 11 tips från Petra Fält på Apoteket Falken i Fältöversten som gör att du överlever.

 6. Sju grilltips inför sommarens fester Artikel

  Visste du att 90% av svenskarna äger en eller flera grillar? Inte så konstigt med tanke på hur gott det är. Men hur får du egentligen till ett bra resultat? Här får du sju tips som förvandlar din grillning till kvarterets bästa.

 7. Så får du krukväxterna att överleva semestern Artikel

  Nu är Hôtel Flora i Fältöversten – Sveriges första blomsterhotell – fullbokat. Fick dina krukälsklingar inte plats? Var inte ledsen. Här är sex tips på hur du löser vattningen inför sommarens semester. Obs! Kom ihåg att testa knepen någon vecka innan du reser iväg för att vara säker på att växterna klarar sig själva.

 8. Fem boktips för hängmattan Artikel

  Letar du läsinspo inför sommarens lata dagar? Här ger personalen på Akademibokhandeln i Fältöversten sina bästa boktips. Och för dig som föredrar ljudbok tipsar vi om Teknikmagasinets portabla laddare till telefonen för dagarna på stranden.

 9. Så väljer du solglasögon – fyra grymma tips Artikel

  Bra solglasögon kan hålla livet ut om du tar hand om dem ordentligt. Men hur hittar man rätt? Vi guidar dig genom fyra viktiga steg i valet av ditt nästa favoritpar.

 10. Månadens råvara: jordgubbar – fyra tips på oväntade smakkombinationer Artikel

  Vare sig du köper dem i affären eller odlar egna så är det en sak som är säkert: du kommer äta minst nio kilo jordgubbar i sommar (om du inte är allergisk). Vill du variera dig lite från glassen och grädden? Varsågod och njut av våra fyra tips på goda och oväntat jordgubbskompatibla smaker.