Sök inom

  • Alla
  • Artikel (4)
  • Event (0)
  • Utbud (0)

Sökresultat

  1. Månadens råvara: gulbeta Artikel

    Vad skulle du säga om jag sa att du kunde få smaken av rödbetan och samtidigt slippa de röda fläckarna? Kanske skulle du säga att vi förmodligen pratar om dess släkting gulbetan och då har du helt rätt. Den är nämligen månadens råvara och den är här för att ta över tronen från sin högröda släkting.

  2. Månadens råvara: jordärtskocka – tre tips Artikel

    Jordärtskockan har beskrivits som kronärtskockans mindre vackra syskon men när det kommer till smak är den svårslagen. Idag är det en trendråvara som inte sällan har en av rollerna i smakkompositioner på stjärnkrogar. Såhär gör du för…

  3. Månadens råvara: butternutpumpa – tre oväntade smakkombinationer Artikel

    Medan pumpans kött är trådigt med grova fibrer, upplevs den kompakta butternutpumpan nästan silkeslen tack vare sina fina fibrer. Dess nötiga kött är ännu en sällsynt ingrediens i svenska kök men används med fördel i allt från bröd til…

  4. Månadens råvara: kål – tre oväntade smakkombinationer Artikel

    Trots att vi ätit kål sedan Vikingatiden verkar vi inte tröttnat. Tvärtom. Men vare sig kålens uppsving beror på kimchi, pizzasallad eller den revolutionerande innovationen grönkålschipset kan det vara kul att variera sig. Så varsågod: här har du tre oväntat utmärkta ingredienser att matcha höstens favoritväxt med. Lycka till i köket.