Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Julkul för alla små karlaplanare Event

  Nu är det dags för årets sista Fältan Kids. Och självklart är du bjuden!

 2. En KULinarisk upplevelse med Fältan Kids Event

  Välkomna alla små karlaplanare till en smakrik lördag! Vi pysslar enligt smakriksmodellen (“den nya tallriksmodellen”) och lär oss komponera vår egen ultiMATa tallrik.

 3. Potatispyssla med Fältan Kids Event

  Äntligen dags för en mysig stund i kartoffelns tecken. Under höstens andra omgång av Fältan Kids gör vi fina tygpåsar av potatistryck. Kom och mixa färger, former och skapa egna mönster.

 4. Pluggpyssla med Fältan kids Event

  Vi startar terminen med en mysig pysselstund i klockans tecken. Kom och gör ditt eget armbandsur, var med och klura på tidsgåtor eller hälsa på Bamse – världens starkaste björn – inne hos Klockmaster.

 5. Välkommen till Fältanloppet och Grannfesten Event

  Äntligen är succén tillbaka! Missa inte femte upplagan av Fältanloppet. Ett lopp för alla små karlaplanare mellan 3–12 år. Samtidigt bjuder vi för första gången in till Grannfesten – ett härligt kvarterskalas för att fira helgen, somma…

 6. Sagoverkstad för alla små karlaplanare Event

  Fatta pennan och kom förbi när Fältan Kids bjuder in till sagoverkstad och chans för alla barn att fråga barnboksförfattare om sina bästa skrivtips.

 7. Hitta lugnet på Karlaplan Event

  Välkommen till meditationsevent i Fältöversten torsdag 25 april klockan 15–18. För dig som är nyfiken på mindfulness, vill lära dig mer om medveten andning eller bara få en avkopplande massage till lugn musik och härlig atmosfär.

 8. Välkommen på modekväll med Säker stil Event

  Under en torsdagslyxig eftermiddag bjuder duon från Säker stil på sina bästa stiltips inför vårens alla outfits – både till vardag och fest.

 9. Kom och pyssla för klimatets skull! Event

  Under en pysslig eftermiddag får alla barn göra ljuslyktor inför kvällens nedsläckta timme, delta i vår tecknings-utställning för att rädda planeten samt passa på och ta en egen sop-selfie med skräp från en genomsnittlig månad.

 10. Välkommen till vår fluffigaste meet & greet någonsin! Event

  Kom hit, säg hej eller tassa på att en bild när den fluffiga hundpiloten Skye från Paw Patrol gästar Fältan Kids – klubben för alla små karlaplanare. Vi träffas som vanligt utanför Klang i Fältöversten på Karlaplan och du kan hälsa på…

 11. Återvinn granen på Karlaplan i helgen Event

  Välkommen på granåtervinning Svårt att skiljas från din gamla julgran? Hjälp den att återfödas! Hela helgen 12–13 jan kan du lämna in granen hos vår stora granåtervinning. Efter insamlingen kommer träden att kokas till pappersmassa och…

 12. Adventspyssel med Fältan Kids – klubben för alla små karlaplanare Event

  Välkomna alla små karlaplanska nissar till en mysig eftermiddag med knep och knåp. Klipp till en girlang, pynta ett julkort, piffa till en julstrumpa eller klistra ihop en smällkaramell. Som vanligt är det bara kreativiteten som sätter…

 13. Välkommen till Fältöverstens invigning av julen Event

  Fira in julen med oss! Julen står precis runt hörnet. Fredagen den 30:e november klockan 16:30 inviger vi julen på Fältöversten. Välkommen till en mysig stund där vi firar in julen med glögg och pepparkakor under vår lysande ljuskrona.…

 14. Välkommen på smakprov av barnteatern Björnes Favoriter Event

  Träffa Björne och hans vännerMissa inte när Björne, Snigel och Hugo kommer på besök. Klockan 14.00-14.30 bjuder de på smakprov ur barnteatern Björnes Favoriter. Föreställningen har premiär på Maximteatern 25 november och under lördagen…

 15. Busiga karlaplanare, se hit Event

  Hurra! Äntligen kommer Dora utforskaren till Fältan Kids – kvarterets skojsigaste lördagsklubb. Varmt välkommen att hälsa på barnfavoriten Dora. En nyfiken äventyrare som älskar barn i allmänhet och busfrön i synnerhet.

 16. Välkommen på modekväll med Säker stil Event

  Träffa Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret som presenterar trendspaningar och konkreta stylingtips. Säker stil-duon avslöjar bland annat höstens topp fem-listor: en för vardag och en för fest. Under kvällen finns även butikernas egna experter på plats för att visa höstens nyheter. Även tävlingar, beauty bar, brynstyling, smygöppning av årets lakritsjulkalender och fina erbjudanden i butikerna. Fler överraskningar väntar på plats så kom i tid. Välkommen.

 17. Dags att leka med maten Event

  Välkomna alla små karlaplanare till kvarterets mysigaste lördagsklubb. Kom och gör smycken av färgad pasta eller en tavla av potatisstämplar och fjärilsmakaroner. Självklart går alla konstverk att få take away.

 18. Spring Fältanloppet 9 juni Event

  Mod, svett och fartdårar – succéloppet är tillbaka! Välkommen att delta lördag 9 juni i fjärde upplagan av Fältanloppet – ett lopp för alla barn 3–12 år. Alla barn som springer får t-shirt, diplom, medalj och mellis. Och det kostar inget att delta.

 19. Hållbara trender med Säker stil Event

  Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret från Säker stil går igenom sommarens trender, hur du bygger en stilsäker garderob och vikten av att välja hållbara material.