Välkommen till Fältanloppet och Grannfesten

Äntligen är succén tillbaka! Missa inte femte upplagan av Fältanloppet. Ett lopp för alla små karlaplanare mellan 3–12 år. Samtidigt bjuder vi för första gången in till Grannfesten – ett härligt kvarterskalas för att fira helgen, sommaren eller ingenting särskilt. Välkommen lördag 25 maj!

---

Fältanloppet
Som vanligt är anmälan öppen för alla mellan 3–12 år. Loppet är gratis och alla barn som deltar får t-shirt, diplom och mellis.

Starttider
För att så många barn som möjligt ska kunna vara med anordnar vi fyra lopp med olika starttider under dagen. Det finns två olika distanser att välja på: 300 meter och 600 meter. Se till att vara på plats i god tid före start, minst en halvtimme innan utsatt starttid, så att du hinner registrera dig och få din nummerlapp.

11.00 – 300 meter för barn 3–5 år
11.30 – 600 meter för barn 6–12 år
14.00 – 300 meter för barn 3–5 år
14.30 – 600 meter för barn 6–12 år

Anmäl dig här - först till kvarn!
Av utrymmesskäl är antalet platser begränsade och då dessa av erfarenhet brukar gå åt väldigt fort, rekommenderar vi att du anmäler de barn som vill vara med direkt, snabbt som vinden. Anmälan görs här.

Tid och plats
Själva Fältanloppet ringlar längs Erik Dahlbergsallén men innan dess samlas vi i startfållan inomhus på eventtorget vid Klang Market. Kom i god tid för registrering och uppvärmning, senast en halvtimme innan utsatt starttid.

---

Grannfesten
Passa även på att njuta av musik, grillat och något gott att dricka under Grannfesten. Ett mysigt kvarterskalas med förhoppningsvis strålande väder. Välkommen att ta med kompisen, familjen eller grannen för en härlig dag full av skoj!

Tid och plats
Grannfesten är igång mellan kl 11–15 lördagen 25 maj. Vi ses på vändplanen vid Erik Dahlbergsallén för chans att peppa alla barn som springer Fältanloppet samtidigt.