Hur kan vi hjälpa dig?

Nu blir det service för hela slanten på Fältöversten. Vi visar vi upp vårt utbud av tjänster, service och alla de som jobbar för att hjälpa dig i din vardag. Så ta chansen och sula om de där skorna som väntat, gör den där extranyckeln till svärmor, få gravyr på klockan, färga bort de gråa stråna, ordna lagning av takkontakten i hallen eller lägg upp de där kavajärmarna. Vi hjälper dig att hitta rätt bland allt det som Fältöversten har att erbjuda. 

Vår conciergetjänst

Nu finns våra concierger mitt i Fältöversten. Här guidar de dig till allt som huset har att erbjuda. Oavsett om det så är att du behöver putsa frisyren eller finsilvret, stort som smått. Våra concierger kan hjälpa dig hitta rätt, boka tider, lämna in det du vill ha ordnat och mycket mer. Under våra öppettider nås vi även på telefonnummer 0708185914.

Hemleverans

Vi erbjuder nu hemleverans från Fältöversten igen, oavsett om du handlat på plats eller önskar göra din beställning hemifrån. Du kan välja att ringa in och få personlig köphjälp på telefon, chatta in din beställning eller maila oss dina frågor. Läs mer här!