Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Nu blir det service för hela slanten på Fältöversten. Under kommande veckor visar vi upp vårt utbud av tjänster, service och alla de som jobbar för att hjälpa dig i din vardag. Så ta chansen och sula om de där skorna som väntat, gör den där extranyckeln till svärmor, få gravyr på klockan, färga bort de gråa stråna, ordna lagning av takkontakten i hallen eller lägg upp de där kavajärmarna. Vi hjälper dig att hitta rätt bland allt det som Fältöversten har att erbjuda. 

Vår conciergetjänst

Under hösten finns våra concierger mitt i Fältöversten. Här guidar de dig till allt som huset har att erbjuda. Oavsett om det så är att du behöver putsa frisyren eller finsilvret, stort som smått. Våra concierger kan hjälpa dig hitta rätt, boka tider, lämna in det du vill ha ordnat och mycket mer. Under våra öppettider nås vi även på telefonnummer 0708185914.


Servicelördagar i höst

Under ett flertal lördagar framåt har vi olika teman. Passa på att ta hjälp av kunnig personal på plats. 

Vi ordnar i hemmets varenda vrå: Lördag 24/10

Allt det där du tänkt fixa men inte hunnit, på en och samma dag! Har du en trasig mobilskärm eller behöver hjälp att installera hemmets all teknik? Kanske ett par gardiner som hänger och slänger eller en hylla som behöver monteras upp? Kom då ner så är våra butiker på plats för att hjälpa till.

Skärmtid och skönhetsbehandling. 

Ta hand om din fickburna hjälpreda. Mobiltelefonen som hjälper oss med så mycket förtjänar lite extra uppmärksamhet och egen skärmtid. Teknikmagasinet hjälper dig montera skärmskydd och ordnar rengöring av mobilen. Du får dessutom lära dig mer om mobilreparationer och hur lätt du kan återta denna praktiska pryl till nyskick. 

Installationer, reparationer och andra frustrationer. 

Har du en TV som inte kommit upp på väggen, en lampkontakt som inte skänker ljusning eller annat småfix där lösningen inte finns i verktygslådan? Clas Ohlsons tjänst Clas Fixare hjälper dig. Lär dig mer om tjänsten och boka 3 tjänster och få den billigaste på köpet. 

Själv är bäste IT-tekniker? 

Ordspråket ”själv är bäste dräng” uppfanns garanterat innan IT-installationernas tid. Kjell och Co lanserar nu tjänsten ”Låt Kjell göra jobbet” som hjälper dig med teknikstrul, installationer och liknande komplikationer. Lär dig mer och boka till förmånliga priser på plats. 

Vi ses vid eventytan nära entrén vid Erik Dahlbergsallén!