Hur kan vi hjälpa dig?

Hur kan vi hjälpa dig?

Nu blir det service för hela slanten på Fältöversten. Under kommande veckor visar vi upp vårt utbud av tjänster, service och alla de som jobbar för att hjälpa dig i din vardag. Så ta chansen och sula om de där skorna som väntat, gör den där extranyckeln till svärmor, få gravyr på klockan, färga bort de gråa stråna, ordna lagning av takkontakten i hallen eller lägg upp de där kavajärmarna. Vi hjälper dig att hitta rätt bland allt det som Fältöversten har att erbjuda. 

Vår conciergetjänst

Under hösten finns våra concierger mitt i Fältöversten. Här guidar de dig till allt som huset har att erbjuda. Oavsett om det så är att du behöver putsa frisyren eller finsilvret, stort som smått. Våra concierger kan hjälpa dig hitta rätt, boka tider, lämna in det du vill ha ordnat och mycket mer. Under våra öppettider nås vi även på telefonnummer 0708185914.


Servicelördagar i höst

Under ett flertal lördagar framåt har vi olika teman. Passa på att ta hjälp av kunnig personal på plats. 

Service från topp till tå: Lördag 19/9

En dag för mode och skönhet där du kan hitta just din stil med hjälp av personal shopper från MQ Marqet och Synsams stylister. Dessutom slår vi ett slag för det hållbara modet då du kan både lämna in och handla från PO.P och Scoretts utbud.

En sund själ i en sund kropp: Lördag 3/10

Kroppen och hälsan behöver också servas. Kolla synen, blodtrycket eller få en hälsokonsultation. Och vill man vara fin får man lida lite pin, vi tar nämligen hål i öronen för de som vill smycka sig.

Vi ordnar i hemmets varenda vrå: Lördag 24/10

Allt det där du tänkt fixa men inte hunnit, på en och samma dag! Har du en trasig mobilskärm eller behöver hjälp att installera hemmets all teknik? Kanske ett par gardiner som hänger och slänger eller en hylla som behöver monteras upp? Kom då ner så är våra butiker på plats för att hjälpa till.

Mat för både hemmakockar och hemkörningsbeställare: Lördag 14/11

Bli inspirerad och motiverad under vår gastronomiska dag. Slipa både kunskaperna och knivarna. Men oroa dig inte, vi har också alternativ för de som vill ha ett enklare liv i köket eller bara hålla sig utanför.

Varmt välkommen till hösten på Fältöversten!