Nu öppnar Hôtel Flora

Sveriges första kurort för krukväxter
Välkommen till Hôtel Flora i Fältöversten. Ett växthotell för alla blommor som vill komma bort från vardagen och njuta av en härlig staycation på Karlaplan medan sin människa är bortrest. Kaktus, hibiskus, bonsai och citron – alla är välkomna i jordmån av plats.

Boka din krukplats nu
Hôtel Flora ligger i ett stort inglasat växthus mitt i Fältöversten blott ett lecakule-kast från Karlaplan. Under sommaren erbjuder vi över 50 olika rum till lokala plantor – helt kostnadsfritt. Njut av bekvämligheter såsom ampel, stödpinne och gemensam dusch. Inklusive frukostbuffé med näringspinnar och vatten två gånger i veckan. Boka nu – klicka här för att komma till bokningssajten. Obs! Först till kvarn, därefter väntelista.

Sommarjobb finnes – hotellpersonal sökes
Vi behöver självklart hotellpersonal till Hôtel Flora. Därför anställer vi nu två trevliga blomsterfantaster som kan passa upp på växterna under sommaren. Vill du söka tjänsten eller tipsa en vän om årets grönaste och skönaste sommarjobb? Klicka här för att komma till ansökan. Sista ansökningsdag är 13 juni.