Träningsfrukost med Runacademy

Vill du ha träningspepp och mer kunskap om kopplingen mellan fysisk aktivitet och hjärnans mående? Under våren bjuder vi in till fyra inspirerande träningstillfällen – med frukost och tankeväckande föreläsning på köpet. Välkommen att boka här – kostnadsfritt men först till kvarn.

Löpträning med personlig tränare
Följ med på ett morgonpass som inleds med gemensam löprunda tillsammans med en utbildad tränare från Runacademy. Under passet får du testa olika typer av löpträning och lära dig mer om löpteknik.

Frukostföreläsning i Fältöversten
Efter löprundan samlas vi hos Intersport i Fältöversten. Här bjuder vi på frukost och går igenom nyttiga tips för din träning. Exempelvis hur hjärnan påverkas positivt av fysisk aktivitet, hur du kan hålla igång motivationen, hur du smidigare får in träning i vardagen och hur du kan utvecklas som löpare.

Boka nu – först till kvarn
Läs mer och boka nu på runacademy.se.

---

Boka ett pass hos Sveriges första hjärngym
Du har väl inte missat Fältan Braincamp i Fältöversten? Här tränar du hjärnan med Mendi, ett revolutionerande redskap som tränar din hjärna med samma teknik som används av bland annat elitidrottare och NASA. Fältan Braincamp har öppet varje onsdag och lördag fram till 28 mars.

Boka kostnadsfritt på faltanbraincamp.bokadirekt.se