Barn leker kikare

FÄLTAN FÖR BARNEN

Hos oss på Fältöversten står barnen i centrum och det är av största vikt att barnfamiljer får en mysig och smidig vistelse hos oss.

Oavsett om det är ett välfyllt pennskrin inför skolstart som ska införskaffas eller kanske en första bok till en ny släkting som omsorgsfullt ska väljas ut, så hittar du det och mycket mer hos Akademibokhandeln.

Stilsäkra kids i fokus på Östermalm

Lindex barnsortiment går från nyfödd till tonåring, här hittar du alltifrån strumpor, underställ till trendiga plagg för alla åldrar.

 

Inne hos Newbie hittar du kläder för de minsta, i en nedtonad färgskala och med en klassisk design. Kollektionerna är helt igenom hållbar och all bomull ekologisk.

 

H&M Karlaplan är butiken där du hittar alltifrån ytterplagg, gympakläder, festklänningar eller tuffa strumpor till barnen. Och vet du, medan barnen botaniserar kan man slå sig ner, läsa en tidning och ta en kaffe eller till och med en manikyr på Dashl. Win win för alla!

Cirkulärt för barnen

Polarn och pyret har i flera år rustat små karlaplanare inför förskolestart, regnrusk och badväder. Visste du att man kan lämna in sina urväxta Polarn O. Pyret-plagg hela och rena för värdering i butiken, så får du tillgodo att handla nytt för de gamla plaggen som säljs vidare? Sånt gillar vi!

Presenter och prylar för alla åldrar

Låt fantasin nå nya höjder vid ett besök hos World of Toys, här hittar du något för alla åldrar. Varning; det är svårt att få med sig barnen härifrån!

 

Normala varor till onormala priser, det är Normals melodi. Här hittar man utöver deras ordinarie sortiment ett spännande och unikt utbud av trendande varor för barn och ungdomar, alltifrån badskum till de senaste tiktok-trenderna i “tiktok-lådan”.
Inne hos Teknikmagasinet hittar du dom finurligaste prylarna och presenterna, alltifrån spännande spel, radiostyrda båtar och astronaut-lampor för att nämna några.