Restaurang & Café

Fältöverstens utbud av mat och dryck är precis lika varierande och brett som våra gästers smakpreferenser.

Från frukost till middag

Från tidig morgon till sen kväll vill vi lova att ett alternativ för dig finns, oavsett om det är barnfamiljen som ska äta brunch, en romantisk middag eller kollegorna som vill ta en aw så har vi flera lockade och varierade alternativ.

Vill du börja din dag i lugn och ro med en nygräddad pain au chocolat som sköljs ner med en rykande het cappuccino, eller kanske plocka med dig en grön smoothie som görs på beställning och en grillad avokadomacka take away så är det några av alla våra härliga alternativ.

Man märker knappt övergången mellan frukost, lunch och middag på våra populära restauranger då det är ett konstant och härligt flöde av besökare över hela dagen. Vi strävar efter att Fältöversten ska kännas som ditt andra hem, fyllt av favoritställen med mycket att upptäcka och njuta av.

Pizza, sushi eller ostron? Karlaplan har något för alla.

Visste du till exempel att på Brillo Pizza kan du få en liten ”väntöl” under tiden som den omåttligt populära löjroms-pizzan gräddas? Eller att din fyrfotade vän gärna får följa med i koppel när du vill njuta av en asiatisk nudelsallad på Petit Sabis? Så vare sig du är sugen på en sushi eller en vegansk glutenfri burgare, behöver plocka upp en tårta till kollegan eller är nyfiken på färsk-tillverkad pasta, har vi det och så mycket mer att erbjuda dina smaklökar.  Dessutom erbjuder många av restaurangerna take away.