Testmedelande

Testmedelande

Butiker 10:00 - 20:00
ICA 07:00 - 22:00
SABIS 07:00 - 22:00
apple tv remote control hittad

Hemelektronik

Clas fixare din hjälp i vardagen

På Clas Ohlson hittar du en butik till bredden fylld med smarta produkter och praktiska lösningar. Visste du att man till exempel kan hyra verktyg och få hjälp med praktikaliteter hemma av Clas fixare från Clas Ohlson? Bli kvitt vardagsproblemen snabbt, ordentligt och billigt!

Hemelektronik på Östermalm

Med försäljning över disk, och ca 9000 artiklar på lagret har Kjell & Company hittat det ultimata sättet att kombinera full personlig service trots att du befinner dig på en fullsortimentsbutik fast med 80% av varorna bakom disk. Här går ingen detalj förbi, och det finns inga dumma frågor, kom in och låt vår kunniga personal assistera dig.

Experthjälp, teknik och återbruk

Teknikmagasinet har precis som namnet avslöjar ett brett utbud av teknik, men även innovativa spännande leksaker och prylar samt en hel del roliga spel. Här hittar du även begagnade mobiler, tillbehör, gadgets och gaming-tillbehör.
Smart för både plånbok och miljö.

hörlurar i butik på Östermalm

Uppkopplad mot världen

Vårt digitala samhälle är en global rörelse, och Telia hjälper dig att upptäcka hela världen genom din telefon och surfplatta. Med passionerad personal guidar de dig inom senaste tekniken och de mest fördelaktiga abonnemangen för just dig och ditt behov.

Mobiltelefoner och abonnemang i Fältöversten

Elgiganten Phonehouse strävar efter att ge dig den bästa upplevelsen när du handlar samt använder din mobiltelefon, därför är deras kundgaranti extra populär då kunden kan känna sig trygg med att ha gjort ett riktigt bra köp. Här hittar du allt inom mobil telefoni och dessutom så har de samlat alla de stora operatörernas abonnemang på ett ställe, allt för att kunna hitta den bästa lösningen för kunden.