Presenttips till sommarens fester

Smycken med blå stenare Caroline Svedbom

Under sommaren fylls kalendern ofta med fester och firanden. Det kan vara allt från bröllop och studentmottagningar till trädgårdsfester och skolavslutningar. Att hitta den perfekta presenten till varje tillfälle kan vara en utmaning men här hittar du våra bästa presenttips till sommarens evenemang.

Presenter till studenten

Smycken

Smycken är en klassisk studentpresent som ofta är mycket uppskattad. I år finns flera fina halsband och örhängen att köpa hos Jackie. Här hittar du bland annat fina smycken med blå stenar från det populära varumärket Caroline Svedbom. Hos Edblad hittar du fina bokstavshalsband och berlockarmband där du kan välja fritt bland olika berlocker, vilket också brukar vara uppskattat.

En bärbar högtalare till sommaren

Vad passar inte bättre än en bärbar högtalare inför sommarsemestern? En bärbar högtalare är perfekt att ta med sig på stranden eller parkhänget. Hos Clas Ohlson hittar du flera alternativ i olika prisklasser.

Presenter till pedagogerna

Delikatesskorg

Visa uppskattning för pedagogerna i förskolan eller lärarna i skolan med en korg med delikatesser från Sabis eller Ica i Fältöversten. I båda butikerna hittar du ett stort utbud av ostar och andra delikatesser, vilket är en utmärkt present att ge bort.

Lyxig tvål och handkräm

En lyxig tvål och handkräm gillar de flesta! Hos Rituals hittar du härliga produkter till ett bra pris. Här finns även väldoftande doftljus och fina gåvoset som alltid är en uppskattad present.

Presenttips student – smycken med blå stenar från Caroline Svedbom
Smycken från Caroline Svedbom finns hos Jackie
Presenttips studenten – berlockarmband från Edblad
Fina berlockarmband från Edblad

Bröllopspresenter

Något till hemmet

En vacker vinkaraff, fina glas eller en uppsättning porslin är en omtänksam present som blir ett fint minne för brudparet att ta med sig in i sitt liv tillsammans. På Cervera hittar du fina bröllopspresenter för alla smaker. Kom ihåg att den kunniga personalen gärna hjälper till att guida dig rätt, om du skulle vilja.

En flaska champagne

Att ge bort en flaska fin champagne som brudparet kan öppna vid ett speciellt tillfälle är aldrig fel. Kanske kan du skicka med ett fint kort där du skriver att flaskan ska öppnas på deras första bröllopsdag?

Present till sommarfesten

Blommor

En vacker blomsterbukett eller en hållbar krukväxt är alltid ett säkert kort. Om mottagaren har en trädgård eller balkong är det perfekt att köpa en växt som kan planteras utomhus. Hos Fältöverstens florist finns både vackra snittblommor och krukväxter.

Grilltillbehör

Ska du på trädgårdsfest? Passa på att ge bort fina grillbestick eller lyxiga grillredskap från Cervera som mottagaren kan använda till sommarens alla grillkvällar.

Är du osäker på vad studenten, jubilaren eller brudparet önskar sig är ett presentkort från någon av butikerna i Fältöversten alltid ett säkert kort. Välkommen!