MQ MARQET Fältöversten

Kläder & Mode

Klädbutiker i Fältöversten

Bland modelejon och trendgurus cirkulerar karlaplanaren vant, och då vi på Fältöversten vet att våra besökare är ett väl medvetet klientel så är det viktigt att våra butiker speglar dess önskemål.

Lyxiga under

Vi önskar våra besökare bara det bästa, och vad passar då bättre än fina kvalitéer närmast kroppen. Vad sägs om italienska underkläder och nattplagg hos Intimissimi, i elegant design för kvinnor och män. På tal om italienska under, Calzedonias populära strumpbyxor till både kvinnor och barn är perfekta både till vardags och fest, här finns även strumpor och badkläder med hög modegrad och innovativa material, för män och kvinnor.

Inne hos Twilfit by Change står specialister på underkläder redo att hjälpa dig, och erbjuder plagg av hög kvalitet, optimal passform samt lång hållbarhet.

Svenska och internationella varumärken

Personlig service och noggrant utvalda plagg och accessoarer hittar du hos Jackie. Hög kvalitet från både svenska och stora internationella varumärken hittar du här.

Skor till kvällens kalas eller morgondagens löprunda? Hos Scorett hittar du det och mycket mer, med varumärken som Gant, Adidas, Nike och Ralph Lauren för att nämna några.

Med tyger och detaljer som är handplockade med omsorg från Europas främsta väverier och tillverkare, och med en egen sömnadsateljé där mönster och passform tas fram så står Borås-baserade Newhouse tydligt för traditionellt skrädderi och med idén om en klassisk garderob för alla tillfällen.

Stilsäkra kedjor

H&M Karlaplan är ett säkert kort när du letar festklänning eller nytt set till yogan, alltifrån klassiska plagg till senaste trender. Passa på att ta en manikyr hos Dashl när du ändå är på besök!

Lindex kännetecken är hög kvalitet, bra passform och precis rätt känsla för trend till ett bra pris. Skandinaviska influenser som passar alla. MQ MarQet är sveriges största varumärkeskedja, som erbjuder både dam och herr från välkända och populära varumärken!

Från kalsong till kostym

Hos Brothers hittar du den kompletta manliga garderoben för den klassiska, tidlösa och trendmedvetna mannen. Här väntar vår personal på att få hjälpa dig med att hitta en bekväm stil som passar över tid.