Testmedelande

Testmedelande

Butiker 10:00 - 20:00
ICA 07:00 - 22:00
SABIS 07:00 - 22:00
Krämer från rituals

Skönhet

Utforska klassiska varumärken eller besök någon av våra experter inom skönhet. Här kan du få personlig rådgivning om hårvård och förgylla din vardag med meningsfulla ritualer med rituals. Eller njuta av nagelvård och andra skönhetsbehandlingar. Här är din skönhetsdestination!

Klassiska varumärken hos experterna

Inne hos Kicks hittar du skönhetsexperter, utbildade makeupartister och hudterapeuter som står redo att guida dig i allt inom skönhet och hudvård, de erbjuder ett brett utbud av klassiska och stora varumärken såsom Biotherm, Dior, Yves Saint Laurent för att nämna några.

Klippning, råd och vård i Fältöversten

Vare sig du är sugen på att klippa lugg, hitta rätt hårvård för just dig eller behöver annan rådgivning så finns vi på Headspot här för dig. Från klipp till färgbehandlingar och lättare uppsättningar. Välkommen till vår salong och lilla shop!

Salong Max duktiga frisörer hjälper till med allt från klippning, färgning och permanenta. Självklart har de även ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för ditt hår. Vill man färga fransar och bryn så finns även den möjligheten, eller varför inte ett eller två hål i örat?

Bryn, fransar och mycket mer

Rapide brow & lash bar är östermalmarnas go to, vare sig det är inför semestern, kalaset eller för att förenkla vardagens beauty-rutiner så står våra stylister redo för att utföra dom senaste behandlingarna. De som erbjuds är bland annat trådning och formning av bryn, frans- och brynfärg, lashlift och browlift, även ett mindre sortiment av väl utvalda produkter.

Sakta ner och slappna av

Exklusiva och prisvärda produkter som förvandlar dina dagliga rutiner till mer meningsfulla ritualer, det är Rituals väldoftande mantra. Här hittar du hudvård, kroppsprodukter, make-up och hemartiklar framtagna med modern teknologi i kombination med traditionella ritualer från Fjärran Östern.

Mani, pedi eller duo

Ta med dig din bästis och se till att vårda både relationen och naglarna, Nail democracys populära duobehandlingar är populära och förgyller vardagen! Varför inte ta ett möte i pedikyrstolen? Bara din fantasi sätter gränsen för designen på din manikyr! Och såklart går det att få en klassisk look också, hos oss är du i fokus.

 

Diamond nails erbjuder hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, här förvandlas trötta vardagshänder till vackra och välmanikyrerade. Gellack eller en klassisk fransk manikyr, du bestämmer.

 

Dashl ligger inne i HM Karlaplan, i en snygg miljö bland de senaste trenderna. Färga bryn, fransar eller ta en manikyr.
Och vet du vad? Stylisterna på Dashl erbjuder även möjligheten till skönhetsbehandlingar i hemmet eller på kontoret, om du mot förmodan inte kan besöka oss på fältöversten just idag