Fältöversten firar 50 år

De senaste 50 åren har Fältöversten gått från att vara nyöppnat stadsdelscentrum till en självklar del av karlaplanarnas vardag. Nu fyller Fältöversten 50 år – det vill vi fira tillsammans med dig!

Nästan som hemma i 50 år.

Du kan förvänta dig en fullspäckad helg med läckra delikatesser, spännande tävlingar och musikunderhållning vid firandet. Runtom i Fältöversten kommer du att se skyltdockor klädda i festligt mode från butikerna.

 

Utställning

Under Fältöverstens 50 år har mycket hänt och för att ge en bild av lite av det som har hänt har vi tagit fram en utställning som kommer att finnas på plats vid huvudentrén. Där får du se Fältöversten genom tiderna med historia, bilder och minnen från de 50 åren som gått.

 

Jubileumsmagasin

Som en hyllning till jubilaren Fältöversten finns det ett Jubileumsmagasin att ta del av. I magasinet får du bland annat ta del av fina erbjudanden från våra butiker och restauranger (läs mer om alla erbjudanden här), intervjuer med bland annat Denise Rudberg, Lasse Berghagen och Ebba Kleberg von Sydow och höstens hållbara trender. Du kan också läsa om Fältöverstens resa genom decennierna.

Magasinet  finns i begränsad upplaga,  missa inte att hämta ditt exemplar i Fältöversten från och med 19 september!

Jörgen Larsson, ostmästare på Sabis

Fartfylld födelsedagshelg 29/9 - 1/10

Fredag 29/9, kl 15-18

 

Vi inleder firandet med livejazz, ostprovning med Sabis ostmästare samt ostronprovning med ICA:s expert och festliga alkoholfria bubblor.

 

Lördag 30/9, kl 11-16

 

På lördagen fortsätter festen med mer musikunderhållning, marschband med musiker från Kungliga Musikhögskolan, quiz och författaren Denise Rudberg som på plats berättar om sin kommande bok. För de små besökarna anordnas Fältan Kids med bland annat pyssel och fiskdamm. Under dagen bjuds det på Fältöverstens speciellt framtagna jubileumskaka, missa inte det!

 

Söndag 1/10, kl 12-15

 

På söndagen står välmående i fokus – kom och testa Rituals avslappnande Qui-massage, få hjälp att styla frisyren med Salong Max kunniga personal och Hela Sverige bakar-profilen Petra Erikssons bakar och bjuder på kakor.

 

 

Hoppas att vi ses!

Fältöverstens jubilemsmagasin