Sök inom

Sökresultat

 1. Gör matlagningen till mindfulness – tre tips på vardagsmeditation i köket Aktuellt

  I en stressad vardag kan matlagningen ibland kännas mer som ett hetsigt måste än en avkopplande stund. Här är tre knep som hjälper dig att ta vara på egentiden och låter dig förvandla kvällens rutin till en givande ritual.

 2. Tips från hälsokost-experten: så får du mer energi Aktuellt

  Imorgon (20 mars) går solen ner efter klockan 18 för första gången i år. För många av oss ger säsongens allt längre dagar ännu mer energi. Men efter en lång vinter med otroligt lite dagsljus kan vårenergin ändå behöva en liten knuff. Vi fick chans att fråga Caroline Berling, hälsokost-expert hos Life i Fältöversten, om sina bästa tips för att maxa energin och få en peppigare vår.

 3. Så fixar du svallet 2019 – frisörens bästa knep Aktuellt

  Ny vår, nytt hår. Vill du byta stil eller spela säkert? Vi har frågat Cecilia på Headspot i Fältöversten om vad hon tycker samt låtit henne berätta vilka svall som är hetast 2019.

 4. Kvinnodagen-special: så startar du ditt eget drömföretag och tar över världen Aktuellt

  Bakom varje framgångsrik man står tusentals kvinnor utan samma möjligheter att nå samma framgång. Exempelvis är inte ens en av fem vd:ar kvinnor*. Dagen till ära vill vi lyfta två grymma kvinnor som samlat ork och mod att starta business och nå entreprenöriell framgång. Här delar de med sig av sina viktigaste tips till dig som vill gå emot statistiken och bli din egen boss.

 5. Få till den perfekta semlan med Thelins Aktuellt

  Köttsöndagen och fläskmåndagen är nu till ända och vi gör oss därmed redo för den tredje uppladdningen inför den 40 dagar långa fastan: Fettisdagen är här! Oavsett om du planerar att fullfölja fastan eller inte så är du varmt välkommen att trycka i dig semlor med oss på Fältöversten idag. Men hur får man egentligen till den perfekta semlan? Vi frågade expertisen på Thelins – här är svaren direkt från bagaren.

 6. Månadens råvara: savoykål Aktuellt

  Är du trött på den glansiga hårt packade vitkålen? Kanske less på att kasta ännu en rödkåls-nersölad tröja i tvätten? Tappat bort ytterligare ett parti brysselkål på grund av dess storlek? Oroa dig inte, vi har kålen för dig. Den majestätiska savoykålen är inte bara otroligt vackert blommande och i rätt storlek, den är även otroligt smakrik. Här kommer våra bästa tips för hur du får ner den i din mage på bästa sätt.

 7. Fuktbomba huden: Så tar du hyn till nästa nivå Aktuellt

  Fukt, fukt, fukt. Hudens bästa vän. Men hur tar du din törstiga hy till nästa fuktnivå? Här tipsar hudvårdsexperten Leyla Marhi Lodin från Kicks Fältöversten om superknepet för dig som älskar sheet masks men vill prova något nytt.

 8. Lilla glas-skolan: vilket glas till vilken dryck Aktuellt

  Vid tre års ålder har de flesta av oss övergett nappflaskan och gått över till att dricka ur glas men utvecklingen slutar inte där. För dig som vill få bättre koll på vad just dina glas är bra till och vilka förstärkningar som behövs i skåpet kommer här en grundkurs med Cervera i vilka glas som förhöjer upplevelsen av olika drycker.

 9. Checklistan inför skidsemestern – detta får du inte glömma Aktuellt

  Har du någon gång åkt förbi Sveg och plötsligt börjat fundera över om ni verkligen fick med er alla skidglasögon? Kanske har du – för tredje året i rad – stått i snabbköpet med fyra tandborstar på rullbandet? Var bara lugn. I år har vi…

 10. Förläng livet på favorittröjan – 8 tips från klädexperten Aktuellt

  Det som börjar med en nyförälskelse i butiken slutar alldeles för ofta med noppor, illaluktande jeans eller flygande skjortknappar. Så hur håller man favoritkläderna fräscha längre? Vi frågade Alva Galindo Linnér på Brothers i Fältöversten om sina bästa knep för att förlänga livet på älsklingsplagget.