Sök inom

Sökresultat

 1. Äggfrossa – fyra ägg med modern twist Aktuellt

  2019 är året du testar något nytt och spicear upp familjens ägg. Här är våra fyra tips för hur du kan tillaga denna delikata råvara på ett något mer innovativt sätt.

 2. Lakritsens dag - 3 saker du inte visste om det svarta guldet Aktuellt

  Sött eller surt? Balk eller skalle? Oavsett hur du föredrar din lakritsranson så bör du fundera på att fördubbla den idag. Det är nämligen lakritsens dag och vi på Fältöversten har tre anledningar utöver smaken till varför du bör göra det med gott samvete.

 3. Månadens Råvara - Rädisa Aktuellt

  Jordgubbarna må ha en ohotad första plats när det kommer till röda underjordiska läckerheter men rädisorna ger dem för varje år en allt hårdare kamp. I salladen har de länge dominerat men 2019 är året de tar sig in även i huvudrätterna på allvar. I april 2019 är de månadens råvara och här kommer tre tips på hur du får ut det mesta av dina disor.

 4. 3 knep som låter för bra för att vara sanna Aktuellt

  Är det någon dag man ska vara extra vaksam på vad som egentligen skrivs i artiklarna är det såklart idag. Den första april brukar generellt vara en dag fylld av blåsningar och skämt men vi på Fältöversten har valt att vända på konceptet. Istället för en luring kommer därför här tre knep som funkar på riktigt men som låter för bra för att vara sanna. 

 5. Vårens fem viktigaste trender med Säker stil Aktuellt

  Torsdag 4 april är det återigen dags för vårens stora modefest: Emilia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow från Säker stil kommer återigen till Fältöversten för att bjuda på säsongens viktigaste stiltips. Men kanske kliar det i shoppingfingrarna redan nu? Varsågod. Här kan du smygstarta med fem trendspaningar från Ebba och Emilia.

 6. Gör matlagningen till mindfulness – tre tips på vardagsmeditation i köket Aktuellt

  I en stressad vardag kan matlagningen ibland kännas mer som ett hetsigt måste än en avkopplande stund. Här är tre knep som hjälper dig att ta vara på egentiden och låter dig förvandla kvällens rutin till en givande ritual.

 7. Tips från hälsokost-experten: så får du mer energi Aktuellt

  Imorgon (20 mars) går solen ner efter klockan 18 för första gången i år. För många av oss ger säsongens allt längre dagar ännu mer energi. Men efter en lång vinter med otroligt lite dagsljus kan vårenergin ändå behöva en liten knuff. Vi fick chans att fråga Caroline Berling, hälsokost-expert hos Life i Fältöversten, om sina bästa tips för att maxa energin och få en peppigare vår.

 8. Så fixar du svallet 2019 – frisörens bästa knep Aktuellt

  Ny vår, nytt hår. Vill du byta stil eller spela säkert? Vi har frågat Cecilia på Headspot i Fältöversten om vad hon tycker samt låtit henne berätta vilka svall som är hetast 2019.

 9. Kvinnodagen-special: så startar du ditt eget drömföretag och tar över världen Aktuellt

  Bakom varje framgångsrik man står tusentals kvinnor utan samma möjligheter att nå samma framgång. Exempelvis är inte ens en av fem vd:ar kvinnor*. Dagen till ära vill vi lyfta två grymma kvinnor som samlat ork och mod att starta business och nå entreprenöriell framgång. Här delar de med sig av sina viktigaste tips till dig som vill gå emot statistiken och bli din egen boss.

 10. Få till den perfekta semlan med Thelins Aktuellt

  Köttsöndagen och fläskmåndagen är nu till ända och vi gör oss därmed redo för den tredje uppladdningen inför den 40 dagar långa fastan: Fettisdagen är här! Oavsett om du planerar att fullfölja fastan eller inte så är du varmt välkommen att trycka i dig semlor med oss på Fältöversten idag. Men hur får man egentligen till den perfekta semlan? Vi frågade expertisen på Thelins – här är svaren direkt från bagaren.