Sök inom

Sökresultat

 1. Fältan Kids Aktuellt

  På lördag 24/9 kl 12-16 är dags för Fältan kids! Kom och skapa din egna hösttavla med oss och ta med den hem. Varmt välkomna!

 2. Fältan Kids nu på lördag! Aktuellt

  Kom till Fältan Kids nu på lördag den 27 augusti kl 12-16. Den här gången är det pirattema. Vi pysslar piratpyssel, klär ut oss och tar bilder i en fotomat. Varmt välkomna!

 3. Normal öppnar 11 augusti! Aktuellt

  Vi är så glada att välkomna Normal i Fältöversten. Den nya butiken öppnar nu på torsdag den 11 augusti.  Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror.

 4. Fältan Kids nu på lördag! Aktuellt

  Fira in sommaren med oss på Fältan Kids nu på lördag den 11 juni kl 12-16. Vi skapar magiska ballonger med en ballongkonstnär, sår blommor och pysslar egna blommor i olika material.

 5. Välkommen på grannfest! Aktuellt

  Nu bjuder Fältöversten in till grannfest! Den 21 maj mellan klockan 12 och 16 blir det bland annat livemusik, mat och dryck och roliga aktiviteter för hela familjen. Dessutom gör Fältan Kids äntligen comeback! Restaurangerna bjuder på…

 6. Lagerhaus öppnar upp i ny lokal! Aktuellt

  Nu på fredag den 22:a april öppnar Lagerhaus upp i ny, fin och större lokal i Fältöversten. Du hittar dit närmast via entrén från Karlaplan. Lagerhaus är varumärket som designar prisvärda hem- och festdetaljer med hög trendkänsla. Med…

 7. Välkommen till en ny butiksupplevelse Aktuellt

  Utforska ett helt nytt butikskoncept, med hjärtat i innovativ teknik och förstklassig service. Här kan du prova kläder i interaktiva provrum, checka ut var du vill i butiken med mobila kassor och ta del av spännande event varje månad. 

 8. Fältöversten på förstaplats Aktuellt

  Fältöversten hamnar på förstaplats i kategorin "Årets distriktscentrum" när stockholmarna tycker till om sina favoritvarhus och köpcentrum. Det visar en ny undersökning från Evimetrix.

 9. Nail Democracy Aktuellt

  Nu har Nail Democracy öppnat en ny salong hos oss i Fältöversten. Deras kunniga terapeuter är redo att hjälpa dig med allt du behöver för både händer och fötter.

 10. Il Marchese öppnar i Fältöversten Aktuellt

  Nu har äntligen Il Marchese flyttat in i Fältöversten. Här njuter du av det bästa från Italien med egentillverkad färsk pasta, krispig pizza från vår heta pizzaungn samt andra goda specialiteter.