Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Årets läskigaste helg är här Aktuellt

  I helgen är det Halloween och det betyder att vi gärna spökar till det lite extra. Vi ger dig tipsen på hur du tar hand om dina halloweenpumpor.

 2. Planera ditt besök Aktuellt

  För att du fortsatt ska känna dig trygg hos oss i Fältöversten redovisar vi här tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i Fältöversten. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig. Besök oss gärna ensam.

 3. Vår guide till Svampen Aktuellt

  Hösten är här och det är lätt att man fastnar inomhus och myser. Kanske har tanken slagit dig att bege dig ut i skogen för att en gång för alla hitta dom där delikatesserna som alla pratar om.

 4. Apoteket Falken erbjuder telefonbeställning Aktuellt

  Nu kan du ringa in din beställning hos Apoteket Falken, och hämta upp dina varor vid Apotekets dörr på Valhallavägen. För dig som vill handla på apoteket utan att behöva gå in i butiken. 

 5. Tips! Stadsbiblioteket kör hem låneböcker till riskgrupper – helt gratis Aktuellt

  Sitter du hemma och längtar efter något spännande att läsa? Nu kan du som befinner dig i en riskgrupp beställa gratis en bokpåse från Stadsbiblioteket vid Odenplan, inklusive hemleverans.  

 6. Så tar du hand om gjutjärnspannan – tips från proffsen Aktuellt

  En riktigt bra gjutjärnspanna kan överleva i generationer – om du tar hand om den ordentligt. Därför vände vi oss till proffsen på Cervera: hur pysslar man egentligen om sin gjutjärnspanna på bästa sätt? Svaren hittar du nedan.

 7. Digital påsk – så firar du genom skärmen Aktuellt

  Visst går det att ordna påskmys med nära och kära genom skärmen. Här är några tips för att underlätta er digitala påsk och göra helgen så trevlig som möjligt på avstånd.

 8. Hemleverans: så beställer du maten från våra restauranger Aktuellt

  Vare sig du vill stötta din lokala favoritrestaurang, eller bara är sugen på något riktigt gott från kockarna i Fältöversten, kan det vara skönt att kunna beställa maten och äta den på hemmaplan. För att underlätta för dig har vi samlat den mat i Fältöversten som går att få levererad hem till dörren. Vi har även markerat vilka caféer och restauranger som erbjuder take away. Smaklig måltid!

 9. Personlig shopping hos Newhouse – få butiken helt för dig själv Aktuellt

  Nu får du boka ensamtid hos Newhouse med personlig rådgivning utan kostnad. Du får alltså hela butiken för dig själv! Erbjudandet gäller vardagar kl 9–11. Dessutom bjuder Newhouse på en förmånlig stegrabatt: 

 10. Preventivmedel för män: vad finns och vad är på gång? Aktuellt

  P-pillret godkändes i Sverige år 1964 och anses vara en av de viktigaste innovationerna för kvinnors jämställdhet. Men p-piller för män tycks lysa med sin frånvaro ­– eller hur ligger det egentligen till? Nyligen släppte Socialstyrelsen statistik som visade att antalet män som steriliserar sig ligger rekordhögt i jämförelse med tidigare år. Samtidigt ökar kondomanvändandet enligt fjolårets undersökning från RFSU. Medan vi väntar på nya preventivmedel frågade vi Louise Liljegren, barnmorska verksam på Karlaplan, vilka metoder som finns för killar som vill undvika graviditet. Vi går också igenom för- och nackdelar samt spånar lite om framtiden. Trevlig läsning och glöm inte att skydda dig!