Köp blommorna på Fältöverstens florist

Fältöverstens florist

Blommor är ett perfekt sätt att uttrycka kärlek och uppskattning för nära och kära. Men det är även ett utmärkt sätt att förgylla vardagen på. På Fältöverstens florist hittar du ett stort utbud av vackra blommor för alla tillfällen.

Oavsett om du behöver en bukett för att fira alla hjärtans dag, en födelsedag , eller för att piffa till hemma med en fredagsbukett, har Fältöverstens Florist något för dig. Butiken fylls dagligen med färska blommor, och varje arrangemang skapas med stor omsorg för att du ska hitta det du letar efter.

 

– Vi har väldigt bra priser som kunderna kommer att bli glada över, säger Kenton Macova på Fältöverstens florist.

Vackra och trendiga blommor

Är du sugen på något mer originellt än klassiska rosor och tulpaner finns ett stort utbud av andra populära snittblommor. Varför inte köpa en vacker bukett med ranunkel, anemoner eller väldoftande orientaliska liljor.

 

– Vår blomsterkyl är fulladdad med exklusiva blommor, säger Kenton Macova.

Stort utbud av krukväxter

I butiken hittar du även ett stort utbud av krukväxter. Personalen hjälper gärna till att ge dig skötselråd och tips om vilka växter som passar bäst för ditt hem.

 

– Vi har många fina krukväxter. Till exempel blommande hortensior, orkidéer och jasmin, tipsar Kenton Macova.

Blomsterbud Östermalm

Fältöverstens Florist erbjuder blomsterbud för alla tillfällen. Om du vill skicka en kärlekshälsning, ett kondoleansmeddelande eller fira en speciell händelse, kan du enkelt beställa ett blomsterarrangemang eller en blomsterbukett.

 

 

Bukett fältöverstens florist
Blomsterbukett Fältöverstens florist