Julklapp på bänk i galleria

Jul i Fältöversten

År efter år, jul efter jul, i 50 jular, har vi funnits för att hjälpa till i julruschen. Med klapparna, granen, dekorationerna, dukningen och all julmat. För när andra jäktar, stressar och oroar sig inför allt som hör julen till, vill vi att du ska slippa det.

Därför gör vi vad vi kan för att du ska få en lugn, fridfull och riktigt god jul.

Fältan Kids Jul 9 december

Låt barnen pyssla under julklappsshoppingen! Den 9 december klockan 12-16 har vi Fältan kids juledition! Vi bjuder in till julmys där barnen får julpyssla till härlig julmusik.

Luciatåg i Fältöversten 13 december

Ingen jul utan lucia. Självklart uppmärksammar vi dagen med ett luciatåg från Oscarskrykans ungdomskör kl 16. Vi bjuder på goda pepparkakor medan du njuter av musiken.

Paketinslagning 14-24 december

Låt oss hjälpa dig med paketsinslagningen. Mellan den 14 och 24 december får alla våra kunder gratis inslagning av julklapparna med fint presentpapper, vackra band och dekorationer. Paketinslagningen är öppen 11-20 på vardagar, 11-17 på helger och mellan 10-14 på julafton.

Brodyr & gravyr 14 och 15 december

Den 14 och 15 december erbjuder vi brodyr och monogram på klapparna du köper hos oss. Gör handduken, skjortan eller tröjan ännu mer personlig med vacker brodyr. Till de hårda klapparna erbjuder vi gravyr för en personlig touch på parfymflaskan, glasen eller champagneflaskan.

Dansande nissar 16 och 20 december

Kom i extra julstämning med våra tomtenissar som både sjunger och dansar. Nissarna är på plats den 16 december mellan klockan 12-15 och den 20 december mellan klockan 15-18.

 

 

Välkommen att fira in julen i Fältöversten!